Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovic B skvělým obratem v závěru berou všechny body


Branky


9

Hrotovice nedokázaly vybojovat na hřišti Šebkovic B žádný bod, i když ještě těsně před koncem vedli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Do Šebkovic B přijeli fotbalisté Hrotovic, kteří se stejně jako v minulé sezóně pohybuje v druhé polovině tabulky. Ani Šebkovicím se příliš nedaří, ikdyž v posledním zápase dokázali zvítězit na půdě rezervy z Dukovan, kde zvítězily nejtěsnějším výsledkem 3:2. Zápas se hrál za chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí. První poločas byl plný šancí hlavně od týmu domácích, kteří kdyby všechny čtyři šance proměnily druhý poločas by se jen dohrával. Na konci poločasu po nepozornosti domácí obrany se ale vedení ujali hosté, když se prosadil ve 38. minutě Filip Pekárek - 0:1. Pokud tedy chtěli domácí ještě výsledek zvrátit, museli rozhodně vylepšit koncovku. V to také všichni domácí příznivci doufali. Otázka zněla, co jim vůbec soupeř z Hrotovic dovolí. 

 

Domácí předvedli skvělý obrat

V druhém poločase se domácím podařilo  velmi brzy vyrovnat, když se ve 49. minutě prosadil Ondřej Netík - 1:1. Pak stačili ještě hostující přidat opět po chybě obrany další branku, když se v 74. minutě prosadil druhou brankou v zápase Filip Pekárek - 1:2. Poté hra nabrala na spádu a díky bojovnosti se podařilo domácím zápas otočit. Nejprve dokázal v 83. minutě vyrovnat Edward Pelckmans a v 86. minutě vstřelil vítěznou branku domácích Petr Durda - 3:2.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Hrůza Pavel, hráč: První poločas byl plný šancí hlavně od týmu domácích, kteří kdyby všechny čtyři šance proměnily druhý poločas by se jen dohrával. Na konci poločasu po nepozornosti domácí obrany se ale vedení ujali hosté. V druhém poločase se domácím podařilo zápas vyrovnat. Pak stačili ještě hostující přidat opět po chybě obrany další branku. Pote hra nabrala na spádu a díky bojovnosti se podařilo domácím zápas otočit.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - R. Svoboda [-] , M. Procházka [-] (46. J. Němec [-] ) , D. Kašpárek [-] , J. Svoboda [-] (67. P. Durda [-] ) , S. Zikmund [-] (33. P. Hrůza [-] ) , D. Bílek [-] (74. E. Pelckmans [-] ) , J. Holčapek [-] , M. Roupec [-] , O. Netík [-] , J. Fejta [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - L. Mlejnek [-] , F. Pekárek [-] , J. Petřek [-] , M. Mlejnek [-] , M. Horák [-] , F. Strohmer [-] (72. L. Dvořák [-] ) , J. Kučera [-] , T. Hadraba [-] , M. Pachr [-] , M. Pitor [-] (86. P. Hadraba [-] )

ŽK: 76. P. Hrůza - 75. L. Mlejnek , 85. M. Mlejnek .
Hráči zápasu: O. Netík - F. Pekárek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KUBA Jakub (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky. Věřím, že v tomto utkání zvítězíme. Utkání rozhodne hrotovický snajpr Tomáš Novotný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Poslední výhra Šebkovice nakopla, udělají vše proto aby tříbodový zisk potvrdili.