Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice přišli doma s Rapoticemi B v závěru o výhru


Branky


9

Fotbalisté Třebenic si na svém hřišti proti Rapoticím B připsali pouze bod za divokou remízu 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli o gól lepší

Rapotické béčko, posílené o Stéra a Valsu, kteří v sobotu nenastoupili k utkání 1. A třídy, vstoupilo do zápasu v Třebenicích dobře a nepouštělo soupeře za půlku. Výsledkem této snahy v prvních deseti minutách byly dvě dobré příležitosti a několik zblokovaných střel. Naopak domácí spoléhali na defenzivu a když se jim podařilo dostat za polovinu hřiště, tak byli velmi efektivní, což dokázali již ve třetí minutě, kdy se po brejkové situaci prosadil Ondráček. Zápas pokračoval v podobném duchu, Rapotice měly větší držení míče, ale nemohly se prosadit přes houževnatě bránící domácí a když už se jim to přeci jen povedlo, tak bylo proti zbrklé či nepřesné zakončení. Naopak Třebenice zužitkovaly i svou druhou návštěvu na polovině hostů, když se ve 16. minutě trefil nestárnoucí Vlastimil Fiala - otec. Viditělně otřeseným hostům bylo ještě hůře ve 21. minutě, kdy přesnou hlavičkou zvýšil už na 3:0 Jaroš. Poté se však domácí ještě více zatáhli a dostávali se pod větší a větší tlak hostů. O zasloužené snížení se postaral přesným zakončením Radek Valsa. Branka Valsy dodala hostům energii a ještě do poločasu snížil na rozdíl jediné branky Strašák.

Hosté v závěru vyrovnali

Druhý poločas začal tak, jak ten první končil, tedy vyšší aktivitou hostů a brankou Stéra, který konečně nenastřelil někoho z bránících hráčů a srovnal na 3:3. Vzápětí však přišel opět rychlý brejk Třebenic po chybě hostů ve středu hřiště a domácí zásluhou Vrbky opět vedli. Rapotice si poté vypracovaly několik velmi dobrých možností, ale paradoxně mohly rozhodnout domácí, když se v 77 minutě v tutovce ocitl Smilek, ale tentokrát nepotvrdil pověst kanonýra a pouze nastřelil dobře postaveného Řepu. V 82 minutě po závaru v domácím vápně dopravil míč do sítě Strašák, ale jeho branka nebyla pro ofsajd uznána. Varování Třebenicím nestačilo a v 88 minutě srovnal Valsa. Tentýž hráč mohl v 90. minutě rozhodnout, ale jeho střela z dvaceti metrů se mezi tři tyče nevešla a napínavé utkání tak skončilo nevídanou remízou 4:4. 



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V prvních dvaceti minutách jsme byli fotbalovější, kombinačně zdatnější a soupeře jsme přehrávali. Dopustili jsme se však tří chyb a soupeř byl neskutečně efektivní. Po našich chybách se dostal třikrát za polovinu hřiště a hned z toho byly tři velké příležitosti a všechny skončily brankou v naší síti. Vývoj zápasu nás však nepoložil a do poločasu jsme dokázali snížit. Ve druhé půli srovnáme, ale hned vzápětí si opět po lacinné ztrátě ve středu hřiště necháme dát čtvrtý gól. V koncovce zápasu mohly rozhodnout oba dva týmy. I přes průběh zápasu je pro nás remíza v Třebenicích ztrátou, kterou však zapříčinily naše čtyři hrubé chyby při bránění a určitá laxnost.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Salák [-] , V. Fiala [-] (46. P. Smilek [-] ) , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , M. Kárník [-] , J. Jaroš [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-] , V. Fiala [-]

FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - R. Valsa [-] , T. Pavlíček [-] , P. Císař [-] , M. Laš [-] , R. Strašák [-] , A. Chatrný [-] , D. Šmarda [-] , R. Stér [-] , J. Dvořáček [-] , L. Man [-]

ŽK: 32. J. Jaroš - 85. R. Strašák .
Hráči zápasu: J. Jaroš - R. Valsa , P. Císař .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - CEJPEK Radek, ONDRÁČEK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Oba týmy dostali v minulém kole docela velký příděl branek, vidím to v tomto kole na zabezpečenou obranu od obou týmů.