Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B je k nezastavení


Branky


12

Jemnicko B, které hraje své zápasy na venkovních hřištích, dokázalo zvítězit v šestém zápase po sobě, což jim zatím stačí na druhé místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Třebenice přivítaly na svém hřišti druhý celek tabulky, kterým je rezervní tým Jemnicka. To zatím odehrálo všechny své zápasy na venkovních hřištích a po úvodních dvou kolech, kdy získaly jen jeden bod se naplno rozjela vítězná mašina a přišlo hned pět výher v řadě, které jim pomohly právě na skvělou druhou příčku, za suveréní skupiny z Rouchovan. Třebenice také neměly úvod sezóny dobrý a až v posledních zápasech ukázaly, na jakých příčkách tabulky by se rádi pohybovaly. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí, které přilákalo skromnou návštěvu třiceti diváků. Po počáteční oťukávané jako první udeřili hosté, když se hned dvakrát prosadil ve 23. a 26.minutě Jiří Kincl a poslal hosty do dvoubrankového vedení.. V závěru poločasu pak ještě padly dvě branky. Nejprve přidali hosté ve 42. minutě Martinem Habichem na 0:3, aby pak alespoň ve 45. minutě snížil na hratelných 1:3 Leoš Hnízdil. 

Hosté ještě skóre navýšili

 Jenže i ve druhé půli hosté dominovali a hned z první akce hosté udeřili, když se ve 46. minutě prosadil Martin Sevelda - 1:4. V 68. minutě pak bylo rozhodnuto, když se i podruhé trefil Martin Sevelda-1:5. Hosté pak nadále nepolevili a prosadili se též střídající hráči, a to jmenovitě Zbyněk Bártů - 1:6. V 79. minutě pak dali konečnou podobu výsledku Dominik Vavruška  gólem na 1:7 a za domácí uzavřel skóre v 88. minutě z penalty Jiří Bárta- 2:7.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Začátek zápasu byl vyrovnaný až ve 20 minutě když jsme dali první gól, tak jsme soupeře do konce zápasu přehrávali. Konečně se nám v zápase dařila koncovka.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - L. Hnízdil [-] , P. Vrbka [-] (46. M. Ondráček [-] ) , M. Čermák [-] , J. Bárta [-] , M. Kárník [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] (46. L. Hrbáček [-] ) , M. Ondráček [-] (89. V. Fiala [-] ) , L. Buchal [-] , V. Fiala [-] (69. S. Jenerál [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - D. Vacuška [-] , M. Hošek [-] (67. Z. Bártů [-] ) , J. Kincl [-] , J. Gardoň [-] (46. R. Komenda [-] ) , M. Habich [-] (75. M. Kristek [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] (46. P. Nevrkla [-] ) , J. Kalášek [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 17. V. Palát , 30. J. Bárta - 38. D. Smetana .
Hráči zápasu: J. Kincl , M. Sevelda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - CEJPEK Radek, SVOBODA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Jemnicko B hraje další venkovní zápas a nejspíš opět zvítězí.