Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět nadělovaly


Branky


12

Ve šlágru kola porazily Rouchovany opět vysoko svého soupeře, a to Okříšky B 9:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Začátek zápasu by se dal nazvat pouze takovou oťukávačkou a zjišťováním kvalit na obou stranách. Míč drželi převážně domácí , hrálo se ve středu hřiště a sem tam u soupeře. Dlouho se nevytvořila žádná šance a pokud ano, byl na místě skvěle chytající brankář hostí a nebo branková konstrukce, jako při utěšené střele Luboše Škody. Až ve 32. minutě zužitkoval Zdeněk Holoubek přihrávku od Tomáše Havelky a bylo to 1:0. Čím dál více domácím začínala jít kombinace po zemi a vytvářeli si častěji tlak před brankou soupeře, a tak se brankář z Okříšek musel sakramensky činit.
Tři opravdu fajnšmekrovské kousky předvedl i domácí Škarabela, a i když to většinou platilo naopak, zafungovalo "nedáš - dostaneš" a před poločasem to bylo pro domácí 2:0 po druhém úspěšném zásahu domácího kapitána.

Domácí po pauze nadělovali

Druhá půle byla doslova snová, vše šlapalo jak mělo. Kombinace, náběhy, obranné zákroky,... no možná i to, co si ani nikdo nedokáže představit. Prostě celý tým byl naladěn na jedné notě a výborní fanoušci ho hnali do finále grandiózního představení. Soupeři sťala vaz Havelkovská sekvence, když se během patnácti minut prosadil 2× Robin a jednou Tomáš. To už na světelné tabuli svítil výsledek 5:0.
Jen dvě minuty po tomto úseku označeným písmenem "H", pak skóroval prozatím třígólový Pan kapitán Holoubek. Také se už konečně zaslouženě prosadil Luboš Škodík hlavou na 7:0. Zdeněk Holoubek zakončil svůj střelecký účet čtvrtým fíkem- 8:0. A ještě následovala nádherná situace, no možná i scenérie, za dopoledního slunce a mírného vánku (jak z NationalGeographic)... no prostě pumelice ze 25,3 m přímo do šíby z kopaček Luboše Škody - 9:0.
Takové nakonec svítilo skóre na tabuli, když pan rozhodčí Jaromír Čejka, mimochodem pískající se svým pověstným klidem a také velice přesně, po 90 minutách ukončil toto skvělé utkání. Soupeř byl technický, kombinační, rychlý, asi nejlepší z týmů, které v Rouchovanech v poslední době hrály, ale domácí hráči prostě byli v sobotu v jiném levlu.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Na "Hode" se musí doma vyhrát. Toto pravidlo dodržel domácí celek z Rouchovan a za velké divácké kulisy předvedl velkolepou show. Okříšky B si tak odvezli devět branek a domácím se povedlo už podruhé udržet čisté konto. Je to rovněž skvělá pozvánka na příští sobotu, kdy zajíždíme na derby utkání k našim kamarádům do Dukovan.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - J. Králík [-] (71. D. Fiala [-] ) , M. Holoubek [-] , S. Roubec [-] (85. R. Škarabela [-] ) , P. Jelínek [-] - R. Havelka [-] , P. Pachr [-] (79. O. Pospíšil [-] ) , P. Furiš [-] , L. Škoda [-] , T. Havelka [-] - Z. Holoubek [-] -

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - L. Láník [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (70. R. Dokulil [-] ) , V. Bulant [-] , D. Koreš [-] , J. Novotný [-] , T. Dočkal [-] , Š. Novotný [-] , M. Mašek [-] , M. Večeřa [-]

Hráči zápasu: Z. Holoubek , L. Škoda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - MAŠA Jiří (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola bude nadále pokračovat vítězná rouchovanská série.