Šebkovice B vezou výhru z Dukovan B


Branky


13

V zápase dvou rezervních týmů skončil výhrou Šebkovic nad Dukovany 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V zápase dvou rezervních týmů přivítaly Dukovany Šebkovice. Těm se v probíhajícím ročníku vůbec nedaří, což jen utvrdila domácí porážka z minulého kola, když nestačily na zlepšující se Radotice. Dukovany se zatím pohybují v klidnějších vodách. V osmém kole tedy doma přivítaly Dukovany B Šebkovice, které doposud nasbírali čtyři body. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. V první půli se hrál pěkný fotbal, ale s minimem šancí.Do přestávky branka nepadla. A Tak byl zápas zcela otevřený. 

Hosté v závěru vybojovali všechny body

Začátek druhé půle se domácím vůbec nepovedl. V 51. minutě  a 54. minutě se totiž trefili David Kašpárek a Lukáš Říha a domácí rázem prohrávali 0:2. Po zbytek zápasu byli domácí lepším týmem . V 72. minutě snížil na 1:2 Martin Kopeček a v 78. minutě dokonce dokázal Ondřej Horák vyrovnat na 2:2. Utkání pak domácí chtěli dovést do vítězného konce. Začali se proto hnát bezhlavě do útoku a míň bránili. To se jim také ve finále nevyplatilo. V 88. minutě totiž vstřelil hostující Jiří Němec vítězný gól a Šebkovice si odvezl nakonec všechny tři body a opustily tak příčky, které by měly zajišťovat sestup. Dukovany B naopak opouštějí čelní pozice a v posledních čtyřech zápasech dokázaly vydolovat pouhý jeden bod. Přesto to stačí na střed tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: V osmém kole jsme doma přivítali Šebkovice, které doposud nasbírali 4 body.V první půli se hrál pěkný fotbal,ale s minimem šancí.Do přestávky branka nepadla. Začátek druhé půle se nám nepovedl. V 51 a 54 minutě se trefili Kašpárek a Říha a prohrávali jsme 0:2. Po zbytek zápasu jsme byli lepší. V 72 minutě snížil Kopeček a v 78 Horák vyrovnal na 2:2. Utkání jsme chtěli dovést do vítězného konce. Začali jsme se hnát do útoku a míň bránili. To se nám ve finále nevyplatilo. V 88 minutě vstřelil hostující Němec vítězný gól,a Šebkovice si odváží všechny tři body.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - M. Fojtášek [-] , O. Horák [-] , M. Ferus [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , M. Křišťál [-] , V. Soukup [-] (46. M. Kopeček [-] ) , L. Pelán [-] (46. A. Čurda [-] ) , P. Novák [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - E. Pelckmans [-] (46. D. Bílek [-] ) , D. Kašpárek [-] , J. Svoboda [-] , L. Říha [-] , S. Zikmund [-] (46. P. Durda [-] ) , J. Němec [-] , J. Holčapek [-] , M. Roupec [-] , P. Hrůza [-] , J. Fejta [-] (40. M. Procházka [-] )

ŽK: 45. O. Horák , 53. P. Jílek , 86. A. Čurda - 59. D. Kašpárek , 83. D. Bílek , 86. M. Papoušek .
Hráči zápasu: O. Horák - D. Kašpárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BLAŽEK Pavel (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2019 11:30
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou rezervních týmů rozhodně o vítězi domácí prostředí.