Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma smírně s Moravskými Budějovicemi B


Branky


18. P. Jirka , 35. Z. Daniel , 65. Z. Daniel , 90. M. Čurda - 21. M. Černý , 29. M. Buďa , 76. M. Buďa , 82. Z. Škoda
11

Opatov si v domácím zápase proti Moravským Budějovicím B připsal pouze bod za remízu 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

 

Do zápasu vstoupili lépe hráči Opatova, kteří v úvodu dějství tahali za delší konec provazu. Dostali se také do zaslouženého vedení, když domácí Jirka hlavičkoval nikým nehlídán na malém vápně a zavěsil pod břevno bezmocného Ondřeje Dvořáka. Odpověď od hostujících hráčů přišla o tři minuty později. Michal Černý využil zaváhání domácího stopera a samostatném úniku zachoval klid. Vývoj zápasu otočil Miroslav Buďa, který prošel středem hřiště a podél padajícího brankáře mířil levačkou přesně k tyči. Domácím se podařilo opět vyrovnat ještě do poločasu kdy na zadní tyči hlavičkoval nikým nehlídaný Zdeněk Daniel mimo dosah Ondřeje Dvořáka - 2:2. 

Také ve druhé půli oba týmy vstřelily dvě branky

Druhý poločas patřil jednoznačně domácím, kteří si vytvářeli jednu tutovku za druhou. V koncovce byli však naprosto zoufalí a pokud už mířili přesně, narazili na výborně chytajícího Ondřeje Dvořáka, který chytil minimálně pět stoprocentních šancí. Opatov se vedoucí branky nakonec dočkal, když Zdeněk Daniel střelou přes hlavou ve skrumáži po rohovém kopu mířil přesně pod břevno - 3:2. Poté se dostali konečně do zápasu i hostující hráči a Miroslav Buďa opět podél brankáře srovnal - 3:3. Další otočení vývoje utkání si vzal na starost kapitán Zdeněk Škoda, který prošel přes tři hráče a tváří v tvář brankáři Kšírovi mířil přesně - 3:4. Když už to vypadalo, že rezerva Budějovic vykřesá z nemožného tři body, vyrovnal v poslední vteřině domácí Čurda po další skrumáži ve vápně - 4:4.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Moravské Budějovice B: Do zápasu vstoupili lépe hráči Opatova, kteří v úvodu dějství tahali za delší konec provazu. I druhý poločas patřil jednoznačně domácím, kteří si vytvářeli jednu tutovku za druhou.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Ježek [-] , P. Jirka [-] (60. A. Švaříček [-] ) , M. Čurda [-] , J. Horáček [-] , L. Kabelka [-] (71. F. Šinkovský [-] ) , R. Pokorný [-] , Z. Daniel [-] (85. M. Šaroun [-] ) , D. Čučelin [-] , M. Kšír [-] , M. Malík [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - L. Sláma [-] (90. T. Kyzlink [-] ) , L. Stehlík [-] , J. Horecký [-] , Z. Škoda [-] , R. Hobza [-] (33. M. Premar [-] ) , J. Dostál [-] , M. Černý [-] (88. J. Okoš [-] ) , M. Premar [-] , M. Buďa [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 53. Z. Daniel - 90. O. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Čurda - M. Buďa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KVAISER Jiří, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání zvítězí hosté, mají na to jistě kvalitu.