Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma udolal Rapotice B


Branky


11

Pyšel si po dlouhé době připsal výhru, a to nad Rapoticemi B v poměru 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Do Pyšelu přijelo rapotické béčko, které prohrálo poslední dva zápasy. Hlavně chtělo odčinit domácí porážku z Opatovem. Pyšel tedy doma v hodně oslabené sestavě vyzval fotbalisty z Rapotic a právě Rapotice začali zápas lépe a intenzivněji, ale i přesto byl Pyšel, kdo skóroval jako první.  Ve 3. minutě se prosadil domácí Sobotka- 1:0. To domácí probralo a postupně přebírali iniciativu a byli lepším týmem na hřišti. Bohužel první poločas nepřinesl více branek i přesto, že domácí si golové příležitosti vytvořili.  Poločas domácí vyhráli 1:0. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Začátek druhého poločasu, jak už je zvykem u Pyšelského celku začali lépe hosté. Než se domácí dostali opět do hry, stihli vyfasovat zasloužený gól hostujiciho celku a skóre se vyrovnalo v 50.minutě po trefě Laše- 1:1. Domácí se tři body rvali a v 54. minutě se skóre opět měnilo, když se po druhé v zápase trefil domácí Sobotka -2:1. Domácí se opět dostali do hry a skóre navyšovali. Nejprve se v 63.minutě trefil Žák a poté v 71. minutě hrající trenér Bednář. Za stavu 4:1 jakoby domácím došli síly a Rapotice trestali.  Dvakrát po sobě uklidil míč do domácí branky Strašák, který snížil na 4:3. Domácí si zbytek zapásu zbytečně zkomplikovali, ale zápas dovedli do vítězného konce a zaznamenali tak druhou výhru v probíhajícím ročníku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Za vítězství jsem rad, bohužel se to teď tak všechno sešlo, ze musel nastoupit i trenér. Máme spoustu zraněných, někdo byl v práci. Kluci to odmakali a za to jim patří velký dík.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: I přesto, že jsme utkání odstartovali o jednoho hráče v poli méně, tak se nám dařilo s domácími držet krok. Na těžkém terénu se nehrál žádný pohledný fotbal, ale i tak jsme si proti domácím vytvořili v první půli několik dobrých šancí, ze kterých mohl padnout gól. Ve druhé půli se nám sice podařilo vyrovnat, ale stejně jako v první půli jsme si nechali dát jednoduchou branku. Ve hře bylo k vidění hodně chyb. My jsme se ve druhé půli až příliš spoléhali na nakopávané míče a podporu větru. Vyrovnali jsme se ve čtyřech, pěti lidech do lajny na úrovni bránících hráčů, rezignovali na mezihru a pouze čekali na chybu domácích. I přes to, že jsme nastoupili v deseti a naše hra po celé utkání nebyla příliš dobrá, tak jsme v Pyšelu zbytečně ztratili tři body.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
R. Babuněk [-] - P. Žák [-] (66. O. Bednář [-] ) , L. Kadlec [-] , R. Kurečka [-] , L. Sobotka [-] , M. Rohovský [-] , D. Šabacký [-] , L. Hadraba [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , J. Hejátko [-]

FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - T. Laš [-] , R. Strašák [-] , A. Chatrný [-] , V. Němec [-] , P. Císař [-] , M. Laš [-] , M. Dobeš [-] , J. Dvořáček [-] , L. Man [-] , D. Šmarda [-]

ŽK: 62. L. Man , 62. P. Císař . ČK: 78. V. Němec .
Hráči zápasu: P. Žák - R. Strašák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KOLAŘÍK Aleš, BRABEC Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Toto utkáníí vítěze nepozná.