1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B opět vítězně


Branky


9

 Jemnicko B dokázalo zvítězit v pátém zápase po sobě a upevnili si druhou příčku tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Čáslavice přivítaly na svém hřišti Jemnicko B, pro které to bylo již sedmý venkovní zápas. Čáslavice chtěly přerušit tří zápasové utkání bez výhry. V minulém kole ale statečně bojovali na půdě lídra soutěže z Rouchovan, kde podlehly těsně 1:2. Jemnicko naopak zvítězilo již ve čtvrtém zápase po sobě a pomalu se dere tabulkou vzhůru, kdy jim již patří druhá příčka už jen za suverénními Rouchovany. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Michal Obůrka tak i hostující brankář Tomáš Tesař žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Také druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily. Tento zápas byl prvním zápasem tohoto ročníku, ve kterém nepadla žádná branka. Ovšem pro hrstku přítomných diváků to žádná pohledná podívaná nebyla. Radotice tak dokázaly bodovat již ve třetím zápase po sobě. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Málek Rostislav, trenér: Hosté byli důraznější v útoku a zaslouženě vedli 2:0. Domácí se více osmělili na konci zápasu, vstřelili kontaktní gól ale již neměli sil k vyrovnání stavu.

1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Celý zápas jsme domácí přehrávali a udělali si hodně šanci. Jediný problém je naše koncovka, ve které jsme špatní. Kdyby jsme v zápase dali 7 branek tak by to vypadalo líp.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - R. Bastl [-] (72. L. Rubák [-] ) , M. Zikmund [-] , D. Šmehlík [-] , M. Růžička [-] - M. Busta [-] , J. Vecheta [-] , P. Špaček [-] , P. Klika [-] (40. M. Růžička [-] ) - M. Rada [-] , O. Bulička [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Máca [-] , J. Kincl [-] (81. Z. Bártů [-] ) , J. Anděl [-] (59. J. Gardoň [-] ) , P. Nevrkla [-] (38. K. Tesař [-] ) , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] (66. M. Kristek [-] ) , R. Komenda [-] , J. Křivánek [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 74. P. Špaček - 58. M. Habich , 68. J. Kincl .
Hráči zápasu: P. Špaček - J. Křivánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - FILIPSKÝ Pavel, VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice hrají doma dobře a vítezství si pohlídají.