Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany doma vydřely výhru


Branky


11

Fotbalisté Rouchovan využili domácího hřiště k výhře nad Opatovem 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Poslední letní víkend zavítal na půdu Rouchovan tým z Opatova, který jakožto jeden z mála přijel autobusem i se svými fanoušky. Po zápase to u několika domácích hráčů a fanoušků vyvolalo nostalgické vzpomínky na "staré časy", kdy se takto cestovávalo i v Rouchovanech. Stmeloval se tak kolektiv vesnice a vznikalo mnoho krásných příběhů cestou tam i zpět...
Vraťme se ale k utkání. Chybělo snad jen pár hráčů, kteří by mohli změnit základní jedenáctku, v sobotu nebyla žádná větší akce a nikdo neměl "moc pod kůží". Domácím týmem se šířil optimismus, že už  mohli nastřílet i více branek. Možná tento rádoby optimismus a z prvních dvou zápasů nastřílený velký počet branek v podvědomí hráčů rozhlodával tu zdravou psychiku. Utkání začalo a již po několika minutách hosté zjistili, že domácímu celku se nějak nedaří a patřičně toho začali využívat. Domácím chyběla  kombinace a bojovnost a to vše, společně s nepřesností, jen vybízely Opatov, aby se více a více osměloval. Ve 26. minutě ovšem otevřel skóre Patrik Furiš, bohužel pro domácí jen několik minut poté hosté vyrovnali, když domácí obrana neuhlídala náběh ze středu hřiště. Hráč Opatova při samostatném nájezdu na domácího gólmana srovnal. 1:1 byl i celkový stav utkání v první půli.

Domácí ve druhé půli zabrali

V druhém poločase se z větší části zrcadlil ten první. Pěkné kombinace byly jen ojedinělé, stejně jako dešťové srážky na území Rouchovan. Hosté měli více ze hry, ale do šancí se moc nedostávali. Až kolem šedesáté minuty se podařilo skórovat Jiřímu Králíkovi a Patrikovi Furišovi a tím trochu uklidnili domácí fanoušky. Ovšem několik minut poté, celek domácích "ovíněn" chutí blížícího se vítěžství, nechal projít, od půlící čáry přes čtyři hráče, útočníka soupeře, který rázem korigoval na 3:2 a bylo opět po srandě. Až pět minut před koncem přinesl klid a úsměv na tvářích všech z Rouchovan Miloslav Salák, který upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Jak píší na slovo vzatí profesionální redaktoři: "Chyběla chemie, jejich přesvědčení bylo asi jen v hlavách a né v srdci. Jinak by jsme tam aspoň viděli bojovníky, kterým to nejde". Potenciál tohoto týmu bohužel nebyl úplně viditelný, asi něco jako "superman na pláži z kryptonitu". Jedním z mála pozitiv krom těch vydřených a se štěstím získaných třech bodů, byl debut v prvním týmu mužů, který si připsal Jakub Michal - tak snad mu to vydrží. Málem bych ještě opomněl poděkovat i zvětšující se komunitě fans, kteří se snaží tým vyhecovat do vyšších obrátek. Díky!




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , L. Ludvík [-] (68. D. Fiala [-] ) , J. Králík [-] - D. Denemarek [-] (84. J. Michal [-] ) , R. Havelka [-] , L. Škoda [-] (59. T. Havelka [-] ) , P. Furiš [-] - Z. Holoubek [-] , M. Salák [-] (89. R. Škarabela [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - D. Čučelin [-] , M. Čurda [-] , Z. Daniel [-] , R. Novotný [-] , F. Šinkovský [-] (89. V. Eliáš [-] ) , L. Kabelka [-] , M. Kšír [-] , M. Malík [-] , P. Jirka [-] (81. J. Horáček [-] ) , A. Švaříček [-]

ŽK: 49. J. Králík , 72. R. Havelka - 55. M. Kšír .
Hráči zápasu: P. Furiš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - HORKÝ František (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Suverénní Rouchovany zatím neztratily ani bod a tak to zůstane i po tomto kole s Opatovem.

Tip: výhra domácích

Rouchovany zvítězí větším rozdílem skóre. Tentokrát se dočkáme i 10ky.

Tip: výhra domácích

Nejspíš další jednoznačný zápas.