F. Pekárek 48. (p.)
T. Hadraba 62.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice nestačily ani na Jemnicko B


Branky


48. F. Pekárek (p.) , 62. T. Hadraba - 15. T. Tesař , 26. J. Kalášek , 42. J. Gardoň
11

Ani ve svém čtvrtém zápase nedokázaly Hrotovice bodovat, když podlehly Jemnicku B 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned třikrát

Do Jemnicka přijely Hrotovice, kterým se stejně jako jeho hostiteli vstup do sezóny příliš nevyvedl, a tak se hrálo o velmi důležité body. Zápas se hrál za dusného a teplého letního počasí. Po začáteční oťukávané a po šancích domácího týmu, které dokázal vyřešit hostující gólman Tomáš Tesař. Potom ale přišli ke slovu hosté, kteří byli ale mnohem efektivnější než domácí tým. Utkání tak otevřel v 16. minutě Tomáš Tesař a hosté vedli 0:1. A další branka na sebe nenechala dlouho čekat, když se ve 26. minutě opět radovali hosté, kdy se prosadil Jan Kalášek- 0:2. To byla pro domácí krůtá rána a bylo ještě hůř. Skvělou pasáž hostů podtrhnul ve 42. minutě Jakub Gardoň - 0:3. Utkání tak pomalu odtajnilo tajenku, kdo v tomto zápase bude brát všechny body. Domácí se ale chtěli ještě pokusit o malý zázrak. 

Domácí pouze snížili

Do druhého poločasu ale vstoupili domácí jako vyměnění a hned ve 48. minutě si dokázaly vybojovat pokutový kop, který dokázal proměnit Filip Pekárek - 1:3. Domácí ještě více ožili a tlačili se do zakončení. Při jedné akci se jim podařilo vykřesat jiskřičku naděje na bodový zisk, když se trefil v 62. minutě Tomáš Hadraba-2:3. Domácí celek tak měl ještě spoustu času na srovnání, ale žádná z jejich příležitostí brankou neskončila, a proto mají Hrotovice nadále na svém kontě nula bodů. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: V prvním poločase jsme byli lepším týmem na hřišti a proto výsledek byl pro nás 3:0. Druhý poločas hosté dali rychlej gól a byli znovu ve hře. Nakonec jsme výsledkem 3:2 vyhráli a mužstvo podalo dobrý výkon.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - L. Mlejnek [-] (35. T. Novotný [-] ) , J. Dufek [-] , J. Kučera [-] , M. Mlejnek [-] , F. Pekárek [-] , F. Strohmer [-] (24. M. Pitor [-] ) , T. Diviš [-] , M. Horák [-] , T. Hadraba [-] , M. Pachr [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] (61. Z. Bártů [-] ) , M. Kristek [-] (86. O. Malotín [-] ) , J. Gardoň [-] (65. M. Hošek [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , R. Komenda [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 44. J. Anděl , 62. J. Gardoň , 84. D. Smetana , 90. M. Habich .
Hráči zápasu: J. Kalášek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - ŠABATA Libor (N), FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra hostů

Jemnicko trápí sice slabá produktivita, ale proti posledním Hrotovicím nakonec přece jen zvítězí

Tip: výhra domácích

Hrajeme s Jemnicí doma a konečně si připíšeme první 3 body.

Tip: výhra hostů

Hrotovice opět podlehnou.