3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B opět vítězí


Branky


36. M. Zeman , 44. M. Zeman , 52. P. Molák - 54. M. Zikmund
11

Okříšky B se oklepaly z minulé porážky a na svém hřišti porazily nováčka z Čáslavic 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Okříšky B přivítaly na svém hřišti nováčka soutěže z Čáslavic, který zavítal na hostující půdu po dvou domácích výhrách. Okříšky B pak okusil v posledním kole první soutěžní porážku na hřišti Pyšelu. První poločas sobotního utkání, kterému počasí moc neprospívalo se odehrával především ve středu pole, s minimem šancí na obou stranách. Skóre se měnilo, až s koncem poločasu. První vyloženou šanci měli hosté, ale samostatný únik vytěsnil Hvězda na roh. První branku přinesla 36´, Molák se protáhl kolem obránce, předložil Zemanovi a ten se nemýlil -1:0. Druhá branka přišla po dobrém napadání Zemena. Hobza prováhal vhodný okamžik pro rozehrávku a Zeman dotlačil míč za brankovou čáru.

Domácí si výhru pohlídali

Na začátku druhé půle přišla nejkrásnější akce zápasu, to si domácí vyměnili několik přihrávek, k zakončení se dostal Molák, který zvýšil na 3:0. Ale ani za tohoto stavu se dobře hrající Čáslavičtí nevzdali, a téměř vzápětí po standartce snížili Zikmundem na 3:1. To hosty nakoplo, domácí zatlačili na jejich polovinu, vyloženou šanci si ale nevypracovali. Domácí kontrovali brejky, ani oni už branku nevstřelili.  Závěr fyzicky náročného zápasu si už domácí takticky pohlídali a připsali si tak třetí soutěžní výhru že čtyř zápasů. Zároveň svého soupeře z Čáslavic přeskočili v tabulce a připravili jim první porážku. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: První poločas sobotního utkání, kterému počasí moc neprospívalo se odehrával především ve středu pole, s minimem šancí na obou stranách. Skóre se měnilo, až s koncem poločasu.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - Š. Novotný [-] , P. Molák [-] , L. Mašek [-] (61. L. Mareček [-] ) , J. Novotný [-] , M. Zeman [-] , J. Jůza [-] , T. Dočkal [-] , J. Dokulil [-] , K. Vostal [-] (60. L. Láník [-] ) , P. Netolička [-] (69. P. Lorenc [-] )

FK Čáslavice-Sádek
M. Hobza [-] - P. Klika [-] , J. Kacetl [-] , D. Šmehlík [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] - J. Vecheta [-] , M. Klika [-] (58. R. Klika [-] ) , T. Rygl [-] - M. Rada [-] (69. P. Růžička [-] ) , O. Bulička [-]

ŽK: 31. J. Kacetl , 70. M. Zikmund , 86. T. Rygl , 89. P. Klika . ČK: 87. T. Rygl .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - PAVELEC Vojtěch, HOLEŠÍNSKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: remíza

Oba celky jsou na tom výkonostně podobně, proto jejich souboj skončí smírem.

Tip: výhra domácích

Vše bude záležet podle toho, kolik budou mít Okříšky k dispozici posil z A muzstva.

Tip: výhra hostů

Čáslavice se budou chtít udržet s čelem tabulky.