1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B poprvé v sezóně bodovaly


Branky


11

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky skončil dělbou bodů po výsledku 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Šebkovice B zavíly na hřiště Třebenic. Oběma týmům se vstup do sezóny vůbec nevydařil. Třebenice dokonce dostaly šesti gólový příděl na hřišti nováčka soutěže z Čáslavic. Sobotní zápas se hrál za velmi horkého počasí, které spíše lákalo někam k vodě, ale termínový kalendář se musí plnit i ve fotbalovém kolotoči. Do samotného utkání vstoupili přeci jen aktivněji hosté z Šebkovic, kteří pak byli v 9. minutě odměněni vedoucí brankou, kterou vstřelil Jiří Svoboda - 0:1. Hosté se tak konečně ujali vedení a to také chtěli co nejdříve pojistit, aby se jim lépe dýchal. Jenže domácí obrana byla proti, a když ne, tak na konci stál pozorný Vladimír Palát. Ale ani hostující Jakub Kuba se musel otáčet. Když už to vypadalo, že o vítězi prvního poločasu je rozhodnuto, přišla ve 41. minutě akce domácích, na jejímž konci byl Leoš Hnízdil, který tak ustanovil poločasový výsledek na 1:1. Zápas tak byl zcela otevřený a obě mužstva tak mohla doufat v první Podzimní výhru. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhé půle vstoupili obě mužstva s odhodláním strhnout výhru na svoji stranu, ale pozorné obrany společně s gólmany obou týmů již nechtěly udělat žádnou chybu. A tak čtyřicet přítomných diváků uviděl asi zaslouženou dělbu bodů a první bodový zisk šebkovické rezervy. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Hrůza Pavel, hráč: Remíza je pro nás dobrý výsledek, po našem lepším startu jsme se opět více zatáhli a čekali na soupeře, ten naštěstí dal jen jeden gól. Od výsledku můžeme stavět nemáme vydařený začátek sezóny. Doufám že už teď začneme sbirat více.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Buďa [-] (77. L. Hrbáček [-] ) , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (46. V. Fiala [-] ) , T. Ondráček [-] , L. Hnízdil [-] , M. Machát [-] , M. Salák [-] (58. F. Ondráček [-] ) , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-] , M. Ondráček [-] (55. P. Vrbka [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] (86. M. Pánek [-] ) , S. Zikmund [-] , M. Roupec [-] (68. J. Němec [-] ) , P. Durda [-] , L. Ryvola [-] (58. E. Pelckmans [-] ) , J. Fejta [-] , J. Svoboda [-] , R. Svoboda [-] , J. Holčapek [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 45. L. Hnízdil , 49. J. Fiala , 63. T. Ondráček , 66. M. Ondráček - 29. J. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Hnízdil - R. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUBA Michal - CEJPEK Radek, PALÁT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra hostů

Šebkovice se po pomalém rozjezdu rozjedou a získají první tři body.

Tip: výhra domácích

Třebenice musí bodovat a doma zvítězí.

Tip: remíza

Souboj slabších týmu tabulku skončí remízou.