5:1
(2:0)
78. D. Kincl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B i počtvrté zvítězily


Branky


24. V. Němec , 44. V. Němec , 47. R. Strašák (p.) , 58. M. Laš , 81. R. Strašák - 78. D. Kincl
11

Rezerva Rapotic opět zvítězila a minimálně na jeden den se vyhoupla do čela tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili dvakrát

Sobotní zápas se odehrával za velmi teplého počasí a Rapotické béčko chtělo doma proti Radoticím potvrdit vítězství z Koutů. Proti bránícímu soupeři, který nastoupil pouze v deseti hráčích, se však domácí dlouho nemohli prosadit. Od začátku sice měli územní převahu, ale kombinace byla zdlouhavá, místy nepřesná a mnohdy příliš překombinovaná. Recept na pozornou obranu hostů našel až ve 24. minutě Němec a přesnou střelou z hranice pokutového území Nedal Novákovi šanci. Obrázek hry se však po vedoucí brance domácích příliš nezměnil. Hosté se soustředili na defenzivu a na polovinu domácích se dostávali sporadicky. Domácí však trápila zejména předfinální fáze, ale přesto si vytvořili několik slibných příležitostí. Druhé branky se však diváci dočkali až v závěru poločasu, kdy se opět prosadil Němec. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve 47. minutě po faulu na Milana Laše se z pokutového kopu prosadil Radim Strašák a zdálo se být rozhodnuto. Radotice však nic nezabalily, statečně vzdorovaly domácím a dokonce se dočkaly čestného úspěchu, kdy se po důrazu ve vápně trefil jeden z nejzkušenějších hráčů soupeře Daniel Kincl. Konečnou podobu výsledku dal v 81. minutě svou druhou trefou v utkání Strašák. Poté se již utkání dohrálo bez výraznějších šancí. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V první řadě bych chtěl ocenit výkon Radotic, které přes všechny objektivní potíže se sestavou absolvovaly jistě úmornou, více než než 70 kilometrů dlouhou cestu do Rapotic, nastoupily v deseti lidech, ale i přesto utkání nezabalily. Od začátku se radotičtí snažili pozorně bránit a i přes nepříznivý vývoj zápasu jej dokázali se ctí dohrát až do konce. Nás naopak trápila mnohdy zdlouhavá a nepřesná kombinace, a zejména předfinální fáze. Nakonec jsme však svoji převahu dokázali zužitkovat a udrželi prozatímní neporazitelnost.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , L. Man [-] (46. R. Valsa [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , D. Šmarda [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] (46. M. Oščádal [-] ) , R. Zezula [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Liška [-] , P. Tobolka [-] , J. Nevěčný [-] , M. Sevelda [-] - M. Tobolka [-] - V. Vyhnálek [-] , M. Kincl [-] - D. Kincl [-] , F. Tobolka [-]

ŽK: 55. M. Dvořáček - 58. V. Vyhnálek , 65. M. Kincl .
Hráči zápasu: R. Strašák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Rapotice naváží na předchozí tři vítězství a zůstanou i nadále stoprocentní.

Tip: výhra hostů

Radotice zvítězí. Rapotice dostanou doma latu.

Tip: výhra domácích

Tohle by mělo být jednoznačné.