0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice proti Jemnicku B


Branky


8

V zápase dvou týmů se špatným vstupem do sezóny vyhrály

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Radotic zavítalo Jemnicko B. Oba týmy měly co napravovat. V minulém kole totiž prohrály a dohromady obdržely patnáct branek. Jemnicko B dostalo sedmičku od Koutů a Radotice dokonce osmičku od nováčka soutěže z Rouchovan. Za příjemného, ale velmi teplého počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Filip Šťastný tak i hostující brankář Tomáš Tesař žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Také druhý poločas nemohl přinést další branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily. Tento zápas byl málem prvním zápasem tohoto ročníku, ve kterém nepadla žádná branka. Jenže všechno porušil v 76. minutě hostující Pavel Navrkala, který dostal Jemnicko B do vedení 0:1. To však  zamrzet muselo nejvíce domácí fanoušky, kteří ani ve svém třetím zápase nezvítězili. Ovšem pro hrstku přítomných diváků to žádná pohledná podívaná nebyla. Domácí borci jim tak ukázali, že tato sezóna může dopadnout ještě hůře než ta předešlá. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Dneska byl celý zápas vyrovnaný a čekalo se na jedinou branku zápasu, kterou se nám povedlo dát. Konečně se nám povedlo vyhrát a získat 3 důležité body.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - D. Kincl [-] , M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] - L. Tříletý [-] (67. V. Liška [-] ) , M. Tobolka [-] , J. Čech [-] , O. Navrátil [-] , M. Jeleček [-] (58. M. Kincl [-] ) - J. Tengeri [-] (75. A. Mrkva [-] ) , S. Michal [-] (46. M. Liška [-] ) -

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Dřímal [-] (46. P. Nevrkla [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (89. M. Kristek [-] ) , J. Kincl [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] , T. Süssenbek [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 70. J. Tengeri .
Hráči zápasu: P. Nevrkla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - NEVĚČNÝ Jan (N), JOBBAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Z Radotic se moc dobře body nevozí, v tomto derby bude remíza.