Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B vyhrály v Koutech B i třetí zápas


Branky


7

Rapotice B potvrdily výborný vstup do sezóny, když porazily Kouty B na jeho hřišti vysoko 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Kouty B nastoupily již ke svému třetímu domácímu zápasu v řadě bilancí jedné vysoké porážky a jednoho vysokého vítězství nad Jemnickem B Rapotice B měly naopak výborný vstup do soutěže, když oba své úvodní duely vyhrály, takže navázaly na úspěšné jarní vystoupení. Zápas se hrál za příjemného až teplého letního počasí. Po začáteční oťukávané a po šancích domácího týmu, které dokázal vyřešit hostující gólman Aleš Sobotka. Potom ale přišli ke slovu hosté, kteří byli ale mnohem efektivnější než domácí tým. Utkání tak otevřel v 19. minutě Michal Oščádal a hosté vedli 0:1. A další branka na sebe nenechala dlouho čekat, když se ve 22. minutě opět radovali hosté, kdy se prosadil zkušený Milan Laš - 0:2. To byla pro domácí krůtá rána a bylo ještě hůř. Skvělou pasáž hostů podtrhnul ve 32. minutě David Šmarda - 0:3. Utkání tak pomalu odtajnilo tajenku, kdo v tomto zápase bude brát všechny body. Domácí se ale chtěli ještě pokusit o malý zázrak. 

Hosté si výhru pohlídali

Jenže domácí se ve druhé půli nestačili nadechnout na zvrat a ve 48. minutě dostali další hřebíček do rakvičky, který zasadil hostující kanonýr Vlastimil Němec - 0:4. Domácí se ale snažili o zkorigování skóre, ale dlouho se jim to nedařilo, protože v brance hostů stál skvěléý Aleš Sobotka. Nakonec i on kapituloval, a to v 90. minutě zásluhou Jakuba Chaloupky - 1:4.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: První půle se nám velmi vydařila, byli jsme nebezpeční z protiútoků a hrozili i po rohových kopech. Domácí si vytvořili také několik šancí, ale na rozdíl od nás byli buď nepřesní v zakončení nebo jej uspěchali. Po brance Němce na 0:4 jsme poněkud vypadli z tempa, chvílemi rezignovali na mezihru a byli laxnější v bránění, přesto jsme si vytvořili ještě několik šancí. Mrzí mě, i díky výbornému výkonu Aleše Sobotky v brance, pouze neudržení čistého konta v závěru zápasu.



Sestavy


SK Kouty B
L. Diviš [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] , J. Cejpek [-] , T. Štveráček [-] , Š. Janíček [-] (70. T. Pačinek [-] ) , M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , M. Dočekal [-] (60. J. Chaloupka [-] ) , M. Vrzal [-] (73. F. Neuman [-] )

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - L. Man [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , D. Šmarda [-] , V. Němec [-] , M. Oščádal [-] , K. Kovařík [-] (66. T. Laš [-] ) , R. Zezula [-] , J. Dvořáček [-]

ŽK: 68. V. Němec .
Hráči zápasu: D. Šmarda , A. Sobotka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - KOUKAL František (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Technický tým Rapotic zvítězí i díky zkušenostem