1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany stále vítězi


Branky


8

Fotbalisté Rouchovan vyhráli další utkání v Hrotovicích a nadále vedou tabulku třetí třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

 
Dlouho očekávané derby se sousedními Hrotovicemi začal v neděli výkopem v 16,30 na hřišti soupeře a kdo čekal brankové hody jako v předchozích zápasech, tak odjížděl neuspokojen. Statisticky vzato Rouchovany s Hrotovicemi za posledních cca 5 společných zápasů neprohrály, tak se čekalo, zda se statistika nezmění. Tak jak bývá poslední dobou zvykem na straně Rouchovan , se před zápasem  vloudila do trenérských řad nervozita z malého počtu hráčů a začalo se řešit, kdo nahradí Marka Holoubka, Luboše Ludvíka a Radima Škarabelu, kteří se nemohli zapojit do zápasu a několik menších zranění Zdeňka Holoubka a Petra Pachra. Robin Havelka však zamakal a na soupisce bylo nakonec dostatek borců ke střídání. I přes skutečnost, že se utkal první a poslední tým v tabulce, jednalo se o velké derby a již od začátku oba týmy předváděly kvalitní a vyrovnanou hru. Již v 16. minutě ale přímo z rohového kopu propadl míč domácí obranou a hosté tak otevřeli skóre na 0:1. Do konce prvního poločasu byly vidět šance na obou stranách, branka však nepadla. 

Hosté si výhru vzít nenechali

To se změnilo až v 62. minutě, kdy doběhl dlouhou přihrávku domácí Luboš Mlejnek a krásně naservíroval Filipu Pekárkovi před bránu, ten se nemýlil a srovnal na 1:1. Zanedlouho v 76. minutě ale prodloužil hlavou centr hostující Jiří Králík a zvýšil tak na 1:2. I přes veškerou snahu se domácím do konce utkání nepodařilo výsledek změnit.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří: I přes skutečnost, že se utkal první a poslední tým v tabulce, jednalo se o velké derby a již od začátku oba týmy předváděly kvalitní a vyrovnanou hru.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Hrůza [-] , L. Mlejnek [-] (75. J. Hlavnička [-] ) , J. Kučera [-] , M. Horák [-] , F. Pekárek [-] , F. Strohmer [-] (82. J. Svoboda [-] ) , M. Pitor [-] , T. Hadraba [-] , M. Pachr [-] , T. Diviš [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] (65. D. Fiala [-] ) - R. Havelka [-] , L. Škoda [-] , P. Furiš [-] , P. Pachr [-] (60. P. Vala [-] ) - M. Salák [-] , Z. Holoubek [-] (35. T. Havelka [-] ) - J. Králík [-] , D. Denemarek [-]

ŽK: 50. M. Horák , 64. T. Diviš , 86. M. Hrůza .
Hráči zápasu: F. Pekárek - J. Králík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - CHROMÝ Karel, PINTÉR Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Padne desítka? Rouchovany válí no uvidíme, jasná výhra hostí v tomto derby.