Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B si přivezly z Opatova vysokou výhru


Branky


7

Nečekaným výsledkem skončil zápas v Opatově, kde domácí borci podlehli Dukovanům B vysoko 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Do Opatova přijely Dukovany B, které dokázaly v minulém kole otočit zápas s Hrotovicemi. Opatov naopak chtěl odčinit vysokou porážku z Okříšek B v poměru 5:1.V minulé sezoně se oba týmy rozešly smírně po remíze 2:2. Zápas se hrál za velmi teplého letního fotbalového počasí. A začátek zápasu začali domácí náramně, když se již ve 2. minutě trefil za záda Karla Jenerála Martin Ježek a ten kdo dorazil na zápas později, přišel o jediný gól domácího týmu v první půli - 1:0. Domácí se samozřejmě snažili o navýšení skóre, ale pozorná hostující obrana jim to vůbec neumožnila. Naopak v 17. minutě lovil míč že své své sítě domácí gólman Radek Kšír, kterého překonal dukovanský Jiří Gazdík - 1:1. Od té doby byla vyrovnaná a zdálo se, že bude vyrovnáný stav i po první polovině, jenže ve 41. minutě se do gólových statistik zapsal hrdina minulého kola Pavel Gruntorád, který tak pomohl Dukovanům otočit vývoj zápasu na jejich stranu - 1:2.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půli očekávali domácí fanoušci další obrat v zápase, ale místo toho byli svědky gólových hodů hostujících Dukovan. Nejprve v 60. minutě Miroslav Křišťál navýšil vedení Dukovan na 1:3, aby se do listiny střelců zapsal také v 70. minutě Jan Fojtášek a tím bylo o vítězi utkání prakticky rozhodnuto. Navíc v 78. minutě pečetil výhru hostů svou druhou brankou v zápase Pavel Gruntorád - 1:5.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Opatova jsme odjeli ve třinácti lidech,ale v solidní sestavě.Začátek utkáním nám nevyšel dle představ.Ve třetí minutě jsme po střele z poloviny hřiště prohrávali 1:0.Domácí si ještě nějaké šance vytvořili,ale většinu zápasu jsme byli mi lepším týmem.Do poločasu jsme otočili na 1:2 a ve druhé půli přidali další tři góly.Zaslouženě si tak odvážíme tři body.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - L. Kabelka [-] (76. V. Eliáš [-] ) , J. Horáček [-] , A. Konečný [-] (83. M. Solař [-] ) , M. Ježek [-] , R. Kabelka [-] (46. F. Šinkovský [-] ) , R. Novotný [-] , M. Čurda [-] , M. Kšír [-] , P. Jirka [-] , A. Švaříček [-]

SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - T. Křišťál [-] , J. Fojtášek [-] , M. Křišťál [-] , P. Jílek [-] - M. Fojtášek [-] , M. Ferus [-] , J. Gazdík [-] (80. M. Kopeček [-] ) , P. Pislcajt [-] - I. Láníček [-] (66. V. Soukup [-] ) , P. Gruntorád [-] -

Hráči zápasu: P. Gruntorád .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - KVAISER Jiří, BLAŽEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Myslím si že toto bude naprosto vyrovnané utkání které nepozná vítěze.

Tip: výhra domácích