Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si vezou z Dukovan B porážku


7

Fotbalisté Hrotovic nevybojovali na půdě Dukovan B opět žádný bod a opět se krčí u dna tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v úvodu zápasu udeřili

Dukovany B přivítaly na svém hřišti Hrotovice, které v minulém kole podlehly na své půdě s rezervou Okříšek 0:3 a měly tak co napravovat. Na podzim minulého roku zvítězily Hrotovice jasně v Dukovanech 5:0. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí .Hosté začali lépe. Už v 5. minutě se k odraženému míči dostal Libor Dvořák a ukázkově vymetl šibenici - 0:1. Do poločasu se hrál fotbal s minimem šancí. O něco více ze hry měli hosté, ale do kabin se šlo Hrotovicím přeci jen lépe, ikdyž jejich vedení bylo příliš nízké. Domácí však věřili, že se ještě s tímto stavem dá něco určitě udělat, ale budou muset zvýšit aktivitu směrem dopředu. 

Pavel Gruntorád pomohl domácím s obratem

Do druhé půle udělali domácí trenéři několik změn a Dukovanům se to náramně vyplatilo.Do útoku se posunul Pavel Gruntorád, kterému se podařilo hned ve 47. minutě vyrovnat pěknou střelou k tyči.Tentýž hráč v 63. minutě opět krásnou střelou zvýšil na 2:1. Hostům se druhý poločas nedařilo kombinovat jako v tom prvním. V závěru utkání domácím sice docházely síly, ale i přes závěrečný tlak hostů se jim jednobrankoví náskok podařilo udržet a i ve druhém zápase sezóny se Dukovanům podařilo bodovat. Hrotovice naopak po dvou prohraných zápasech klesly na poslední příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Hosté začali lépe a vstřelili i gól .Do poločasu se hrál fotbal s minimem šancí.O něco více ze hry měli hosté, ale branka už nepadla. Do druhé půle jsme udělali několik změn a vyplatilo se. I přes závěrečný tlak hostů se nám jednobrankoví náskok podařilo udržet.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
L. Pelán [-] - J. Kuchařík [-] (46. M. Křišťál [-] ) , M. Kopeček [-] (35. A. Čurda [-] ) , P. Jílek [-] , T. Křišťál [-] - P. Gruntorád [-] , M. Ferus [-] , P. Pislcajt [-] , L. Traxler [-] (74. S. Procházka [-] ) - F. Smysitel [-] , V. Soukup [-] -

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - T. Hadraba [-] , M. Mlejnek [-] , T. Diviš [-] , M. Horák [-] , F. Pekárek [-] , M. Pitor [-] , J. Dufek [-] (70. M. Růžička [-] ) , M. Hrůza [-] , M. Pachr [-] , L. Dvořák [-] (85. J. Hlavnička [-] )

ŽK: 50. M. Pachr .
Hráči zápasu: P. Gruntorád , M. Kopeček - L. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - BLATNÝ Michal (N), FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Zápas bude velmi vyrovnaný, ale uvidí se jak se podepíše úvodní nezdary na hráčích Hrotovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích