Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 14:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět nadělovaly


Branky


6

Také ve druhém zápase si fotbalisté Rouchovan s chutí zastříleli a jejich řádění odnesly Radotice. O čtyři branky domácích se postaral Zdeněk Holoubek 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch

Rouchovany přivítaly ve svém prvním domácím zápase hosty z Radotic, na kterém se sešlo více než sto fanoušků. Utkání se hrálo za krásného fotbalového počasí. Sudí Holý zahájil zápas a hned ve 2. minutě hosté zaskočili nejen obranu Rouchovan, ale také celou tribunu rychlou brankou Jana Čecha. Tento stav trval do 19. minuty, kdy přesnou střelou srovnal stav Luboš Škoda. Během dalších dvaceti minut Zdeněk Holoubek dal svůj 2. hattrick sezóny, a stav utkaní se vyšplhal na 4:1 pro domácí. Pár minut na to měli hosté šanci dát další branku z penalty, ale to by v bráně nesměla stát opora týmu Luboš 'Škari' Škarabela, který krásným zákrokem pokutový kop zneškodnil. To obratem potrestal prvním gólem sezóny, necelé tři minuty do konce poločasu, fíkem do šatny Lubomír Ludvík. Tím skončil první poločas za stavu 5:1.

Také ve druhé půli pokračovala kanonáda

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté. Druhý gól střelil Jan Čech a snižil stav na 5:2. Svůj dobrý výkon korunoval gólem na 6:2 Patrik Furiš. V 69. minutě dovršil hattrick Jan Čech - 6:3.To si ale domácí nenechali líbit, M. Salák a Zdeněk Holoubek dali během dvou minut podobu konečnému výsledku 8:3 pro domácí celek.
Pěkný fotbal a výborný výsledek ocenili diváci na tribuně velkým potleskem. 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Havelka Robin, hráč: Pěkný fotbal a výborný výsledek ocenili diváci na tribuně velkým potleskem. Tím by 1. SK Rouchovany chtěly pozvat na "derby" Sokol Hrotovice - 1.SK Rouchovany v neděli 25. 8. 2019 od 16:30.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] (80. J. Králík [-] ) , R. Škarabela [-] - L. Ludvík [-] , R. Havelka [-] , L. Škoda [-] , P. Furiš [-] , P. Pachr [-] (46. D. Fiala [-] ) - M. Salák [-] , Z. Holoubek [-] (76. R. Křivánek [-] ) -

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Liška [-] , V. Vyhnálek [-] , L. Kaderábek [-] - J. Čech [-] , M. Jeleček [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] (70. J. Nevěčný [-] ) - D. Kincl [-] (57. D. Kincl [-] ) , L. Tříletý [-] , P. Stehlík [-] (48. J. Tengeri [-] )

ŽK: 57. S. Roubec .
Hráči zápasu: Z. Holoubek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - HORKÝ František (N), KALINA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rouchovany prosvištěly čtvrtou třídou jako nůž máslem a zdá se, že mají dobře rozjetou i ve vyšší soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích