Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel v Třebenicích po divokém průběhu bodoval


Branky


7

Fotbalisté Pyšelu si dokázali na těžké půdě Třebenic připsat bod, i přesto, že dohrávali pouze v osmý lidech

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Třebenice přivítaly na svém hřišti Pyšel, který spadnul po dvou sezónách zpátky do třetí třídy. A první venkovní zápas měl být pro ně těžkou prověrkou. Sobotní zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí a začátek zápasu vyšel skvěle domácímu týmu, který poslal v 7. minutě do vedení domácí ostrostřelec Tomáš Ondráček - 1:0. Takto příjemný vstup do zápasu si domácí určitě přáli. Jenže Třebenice prohospodařili některé příležitosti na bezpečnější náskok a proto přišel zákonitě tvrdý trest. Přišla 31. minuta a bylo vyrovnáno o což se postaral hostující útočník Luďek Sobotka - 1:1. A to nebylo zdaleka vše, protože o další tři minuty později se příznivé skóre obrátilo na hostující stranu o což se postaral ve 34. minutě David Šabacký - 1:2. Z této kruté rány se již domácí do konce poločasu nevzpamatovali a tak odcházeli do kabin po slibně rozjeté začátku velmi nespokojeně, ale nebylo ještě vše ztraceno. 

Domácí dokázali vyrovnat, hosté se pak červenali

Do druhé půle vstoupili domácí s odhodláním minimálně vyrovnat průběh zápasu. To se jim i díky pozorné obraně hostů dlouho nedařilo. Až v 76. minutě se to podařilo zásluhou Pavla Vrbky - 2:2. Domácí se pak chtěli pokusit i o zvrat, což jim k tomu pomohli ve vyhrocené zápase hostující tým třemi vyloučenými hráči, ale zápas i tak žádnou branku nepřinesl. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: To co předvedl Čejka je vrchol drzosti, vrchol arogance a vrchol všeho je, že vedení rozhodčich nechá pískat v 80. letech tohoto člověka, ikdyž jich je asi málo! Díky Čejkovi bude málo i fotbalistů do dalších sezón, protože znechutí fotbal všem. V jeho letech se má dívat na fotbal v TV a ne kazit fotbal a chuť hráčům, kteří fotbal mají rádi! Ten člověk absolutně neví co píská, když se už ani nerozběhne! Tohle ničí fotbal! K zápasu se vyjadřovat nebudu, protože nemáme chuť.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , M. Salák [-] (69. S. Jenerál [-] ) , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , F. Ondráček [-] (76. V. Fiala [-] ) , M. Kárník [-] , M. Ondráček [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

TJ Sokol Pyšel
R. Babuněk [-] - L. Sobotka [-] (82. P. Žák [-] ) , J. Hejátko [-] (86. M. Štrosz [-] ) , J. Höfner [-] (64. D. Moudrý [-] ) , J. Tůma [-] , F. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , L. Hadraba [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , D. Šabacký [-]

ŽK: 64. L. Sobotka , 68. O. Adam , 90. P. Žák . ČK: L. Sobotka , R. Babuněk , 78. O. Adam .
Hráči zápasu: D. Šabacký .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - CEJPEK Radek (N), BÁRTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Na půdě Třebenic se sbírají body velice těžko, ale Pyšel si alespoň bod odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích