0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vezou z Hrotovic všechny body


Branky


4

Hrotovice ve svém úvodním domácím zápase nestačily na rezervu Okříšek a podlehly jí jasně 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Hrotovic přijely Okříšky B,. Oba týmy v minulém ročníku bojovaly o záchranu a rádi by v té nové sezóně tyto starosti určitě již nechtěly absolvovat. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vypadal celkem vyrovnaně, se šancemi na obou stranách. Ale už ve 24. minutě neunesl rozhodčí nepřehlednou situaci před brankou domácích a odpískal velice spornou penaltu, kterou Patrik Netolička otevřel skóre na 0:1. Ve zbytku prvního poločasu měli domácí šance na vyrovnání, ale v brance hostů stál spolehlivý Michal Hvězda. Proto se také šlo do kabin veselleji hostům, ale vedení 0:1 ještě zdaleka nic neznamenalo. 

Hosté ještě skóre navýšili

V úvodu druhého poločasu po dorážce odraženého míče hosté zvýšili v 51. minutě zásluhou Petra Moláka na 0:2. Hostující tým hrál velice agresivní fotbal, což úplně nezvládal rozhodčí Vrzal. Výsledkem bylo několik zraněných hráčů na straně domácích a pouze 4 žluté karty na straně hostů. Hosté do konce utkání ještě zvládli dát jednu branku, kdy se prosadil v 74. minutě Petr Lorenc a zvýšili tak na konečných 0:3. Domácí celek se již totiž nemohl na snížení a vykřesání šance na bodový zisk. Hrotovice tak opět nezačali novou sezónu dobře, což jistě budou chtít napravit v příštím zápase na hřišti Dukovan B. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří: Hostující tým hrál velice agresivní fotbal, což úplně nezvládal rozhodčí Vrzal. Výsledkem bylo několik zraněných hráčů na straně domácích a pouze 4 žluté karty na straně hostů.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - T. Diviš [-] , M. Mlejnek [-] , T. Hadraba [-] , F. Pekárek [-] , J. Kučera [-] , J. Dufek [-] , M. Pitor [-] , J. Hlavnička [-] (35. L. Fiala [-] ) , Z. Kovář [-] (67. T. Novotný [-] ) , L. Dvořák [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - J. Dokulil [-] , K. Vostal [-] (61. P. Lorenc [-] ) , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , J. Novotný [-] , P. Netolička [-] , F. Koreš [-] (46. P. Molák [-] ) , J. Jůza [-] , T. Binka [-]

ŽK: 12. P. Netolička , 72. P. Molák , 79. M. Zeman , 85. L. Láník .
Hráči zápasu: M. Hvězda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - ŠABATA Libor (N), KOREŠ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice bojovaly v loňském ročníku až do posledních chvil o záchranu, což v nové sezóně již nebudou chtít dopustit, a proto využijí domácího prostředí k prvním bodům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů