2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice vyrovnal proti Dukovanům B v nastavení


Branky


4

Zásluhou padesáti čtyřletého Stanislava Michala uhrály domácí Radotice na svém hřišti remízu proti Dukovanům B 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Radotice přivítaly na svém hřišti Dukovany B. Oba celky se pohybovaly ve druhé polovině tabulky, což by určitě chtěly v nadcházející sezóně změnit. Zápas se hrál za slušného fotbalového počasí sic některým hráčům teplo nemuselo vyhovovat. Hosté přijeli do Radotic jen s jedním hráčem na střídání, přesto předvedli dobrý bojovný výkon, který i málem přinesl všechny body. Začátek zápasu nejprve přinesl oťukávanou na obou stranách aby se v zápětí postarali v 16. minutě o vedení domácí, zásluhou Martina Jelečka, který se tak stal prvním střelcem Radotic v novém ročníku - 1:0. Jenže domácí se z toho vedení příliš dlouho neradovali, protože se ke slovu přihlásil ve 22. minutě hostující kanonýr Petr Pislcajt, který dokázal vyrovnat na 1:1. Ve zbytku prvního poločasu měli domácí oba týmy ještě nějaké šance, ale žádná příležitost k rozvlnění sítě nepřišlo. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1 a šance na bodový zisk tak byl na obou stranách stejný. 

Domácí dokázali vyrovnat až v nastavení

Ve druhé půli chtěli domácí co nejdříve vstřelit branku, ale opak byl pravdou, když se v 61. minutě prosadil hostující Jan Polák - 0:1. To byla pro domácí těžká rána, ze které se jak to vypadalo nemohly Radotice dlouho probrat. Až v 90. minutě spasil domácí již padesáti čtyř letá ikona radotického fotbalu Stanislav Michal, který vyrovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Na první zápas jsme odcestovali do Radotic ve dvanácti lidech.Zapas byl vyrovnaný,domácí zahodili několik dobrých šancí.V první půli se ujali vedení,ale nám se podařilo vyrovnat.Ve druhé půlce jsme se po rohu ujali vedení. V 90 minutě,když už to vypadalo že si dovezeme všechny body jsme neudrželi míč na polovině domácích. Ti zaútočili a z následného rohu srovnali na konečných 2:2.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Vyhnálek [-] , F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , L. Kaderábek [-] (63. V. Liška [-] ) - M. Tobolka [-] , O. Navrátil [-] , M. Jeleček [-] , J. Čech [-] - J. Tengeri [-] (41. S. Michal [-] ) , M. Liška [-]

SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - M. Fojtášek [-] , M. Ferus [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , T. Křišťál [-] , I. Láníček [-] , J. Polák [-] , L. Traxler [-] , P. Jílek [-] (76. P. Blažek [-] ) , P. Novák [-]

ŽK: 40. J. Čech , 88. V. Liška - 66. M. Ferus , 82. P. Novák .
Hráči zápasu: J. Polák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KVAPIL Josef, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Radotice budou chtít vylepšit pozice z loňska a vše naučnou domácí výhrou nad rezervou Dukovan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích