2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2019 18:00

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B veze bod z Moravských Budějovic B


Branky


4

V prvním utkání sezóny skončil zápas mezi rezervními týmy Moravských Budějovic a Jemnicka remízou 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Souboj dvou rezervních týmů byl k vidění v Moravských Budějovicích, kam přijel nováček z Jemnicka, který v minulém ročníku působil v Okresním přeboru. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí jako úplně první zápas sezóny, protože se hrál již v netradičním pátečním odpoledním čase. Lépe do zápasu vstoupili domácí Moravské Budějovice, které poslal do vedení již v 9. minutě Jiří Dostál, který se tak stal prvním střelcem nového ročníku - 1:0. Hosté se však nesložili a pokoušeli se o steč domácí branky, kterou úspěšně hájil až do 28. minuty Jonáš Šplíchal, který však kapituloval po gólovém zakončení Martina Habicha, jenž dokázal vyrovnat na 1:1. Do konce prvního poločasu se už skóre neměnilo a tak se docházelo do kabin za nerozhodného stavu, takže se dal očekávat velmi zajímavý a dramatický druhý poločas. 

Oba týmy vstřelily opět po jedné brance

Ve druhé půli se oba týmy snažily o vedoucí branku, která mohla hodně napovědět o osudu utkání. Oba gólmani se snažili již nepustit žádnou střelu za svá záda, jenže přišla 62. minuta a hostující Tomáš Tesař byl na střelecký pokus Michala Černého krátký - 2:1. Domácí se tak dostali podruhé v zápase do vedení. To ale trvalo pouhé dvě minuty, když se o vyrovnání postaral Karel Tesař - 2:2. Po té byla hra trochu nervózní, hlavně hosté hráli ostřejší, což odnesli několika žlutými kartami. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Hosté hned od začátku zápasu byli na hřišti lepším soupeřem. Než jsme se rouzkoukali tak jsme od 9 minuty prohrávali. Postupem času byl zápas vyrovnaný. Zápas nakonec skončil 2:2 a za bod venku jsme rádi.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
J. Šplíchal [-] - L. Sláma [-] , M. Černý [-] (68. J. Okoš [-] ) , M. Premar [-] , J. Povolný [-] , Z. Paul [-] (54. M. Premar [-] ) , Z. Škoda [-] , P. Benda [-] , J. Dostál [-] (75. L. Stehlík [-] ) , O. Busta [-] , M. Buďa [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (71. J. Svoboda [-] ) , Z. Bártů [-] (33. M. Kristek [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] (76. T. Süssenbek [-] ) , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] (46. R. Komenda [-] ) , D. Smetana [-] (61. J. Dřímal [-] )

ŽK: 37. J. Povolný - 39. M. Sevelda , 55. M. Habich , 71. K. Tesař , 73. J. Anděl , 82. J. Křivánek .
Hráči zápasu: M. Černý - M. Habich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - ŠABACKÁ Lucie, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou rezervních týmů zvítězí ta domácí nad nováčkem soutěže z Jemnicka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích