P. Petz 86.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Vladislav doma padla s Rokytnicí


Branky


86. P. Petz - 35. M. Štork , 73. M. Vahila
12

Rokytnice si přivezla z půdy vedoucí Vladislavi nečekanou výhru v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Favorizovaný tým Vladislavi přivítal na svém hřišti Rokytnice, které by rády napravil zaváhání z minulého kola, kdy překvapivě nestačily na domácím hřišti na nováčka soutěže z Myslibořic, kterému podlehly 1:2. Vladislav naopak stále šlape a po deseti úvodní ch zápasech nepoznala hořkost porážky a jen v jednom případě nebodoval naplno. Utkání se hrálo za velmi příjemného slunečného počasí, které spíše lákalo k procházkám v přírodě nebo i jiným aktivitám. Ti fanoušci co se přeci jen rozhodli navštívit toto utkání, odcházeli hodně zklamání. V utkání se střetli dva týmy z popředí tabulky a také tomu předváděná hra odpovídala. Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal, což se jim také dařilo. Hosté byli od začátku mírně aktivnějším mužstvem a také se dostávali více do šancí, v prvním poločase po zaváhání domácí obrany vstřelil branku Štork. 

 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se obraz hry v podstatě neměnil hostující tým byl stále mírně aktivnější a lepší v kombinaci a po povedeném brejku šli zásluhou Vahily do vedení o dvě branky. V tu chvíli domácí začali hrát více na riziko a i vlivem střídání se jim podařilo Petzem snížit. V nastavení měl obrovskou šanci na srovnání Tůma, ovšem trefil pouze tyč, po které míč jen těsně minul brankovou čáru a zamířil do zázemí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Soupeř předvedl velice kvalitní výkon, byl o to jeden vstřelený gol lepším týmem. Bohužel jsme snížili až příliš pozdě a na konci se k nám štěstí nepřiklonilo, když po skrumáži v šestnácte jsme mohli vyrovnat, ovšem v cestě nám stála tyč.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: V utkání s Vladislaví podali všichni hráči na hřišti výborný výkon, který nás dovedl k cenným třem bodům. Myslím si, že jsme soupeře překvapili, byli o trochu lepším týmem, a tak zaslouženě zvítězili. Na konci utkání se k nám snad po dvou letech přiklonilo trochu štěstí, když soupeř z poslední šance v zápase trefil tyč.



Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , J. Hrůza [-] , V. Paločko [-] - O. Krátký [-] (79. M. Hort [-] ) , D. Veleba [-] , F. Macek [-] (67. J. Martinovský [-] ) , J. Orálek [-] (85. K. Čihal [-] ) , M. Nevoral [-] (82. M. Tůma [-] ) - P. Petz [-] , R. Veškrna [-] (46. P. Ciprys [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - E. Pokorný [-] , M. Štork [-] (89. T. Barák [-] ) , J. Železník [-] (68. J. Syrový [-] ) , J. Veleba [-] , M. Sáček [-] , R. Ferkl [-] , M. Vahila [-] (88. M. Bartejs [-] ) , J. Hakl [-] , J. Herbrych [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 21. M. Nevoral - 54. J. Železník .
Hráči zápasu: D. Veleba - M. Vahila .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:29
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Vladislav bude i nadále pokračovat v suveréních výkonech a nezaváhá. Na přemožitele ještě chvíli bude čekat.