1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník uspěl v Myslibořicích


Branky


12

Fotbalisté Lipníku navázali na výhru z minulého kola a porazili Myslibořice na jejich hřišti 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

Vzhledem k vyrovnanosti středu tabulky okresního přeboru se hrálo v lokálním derby mezi Myslibořicemi a Lipníkem o hodně. Začátek utkání patřil Myslibořicím. Po úvodním oťukávání měl ve 12 min. po rohovém kopu velkou šanci domácí Ludvík, když z úhlu trefil břevno. Další obrovskou šanci měli ve 22 min. znovu domácí, když po křídle utekl hostující odraně znovu Ludvík a nacentroval na zcela volného Matouška, který zblízka trefil jen do brankáře. Tyto velké neproměněné šance so podepsaly na další hře domácích a dostaly do hry do té doby zakřiknuté hosty. Ti hned svou první šanci využili, když se v 27 min. po několika nedorazech domácích obránců trefil Mašeja. Následovala vyrovnaná hra od vápna k vápnu bez větších šancí, domácí hrozily jen ze standartních situací a dlouhých autů, které však zůstaly nevyužity. Tak následoval trest v podobě další branky Lipníka. Tu vstřelil střelec hostů Jan Fňukal, který se dokázal v 39 min. prosadit hlavou po rohovém kopu.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle nemohl nastoupit zraněný stoper Svoboda, tak došlo na nucenou změnu rozestavení. Domácím se však nepodařilo hru zkvalitnit, nedařila se kombinace, ani překvapivé náběhy za obranu nepřinesli ovoce. Lipník velmi dobře bránil. Veškeré naděje pohřbila chyba domácího brankaře Očmery, který v 55 min. který mu vypadl přesně před hostujícího Fňukala, který darovanou šancí nepohrdnul. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal v 65 min. Ludvík, který se prosadil hlavou po skrumáži v hostujícím malém vápnu. Domácí se snažili se zápasem ještě něco udělat, ale chyběl klid a kvalita na kopačkách. Čím víc se blížil konec zápasu, tím více se na hřišti přitvrzovalo a tím více měl práce i výborně pískající rozhodčí Sárkány. Po jednom takovém zákroku musel nuceně střídat i domácí brankař Ošmera. Hosté si již výhru zkušeně pohlídali a domácí do žádné větší šance nepustily.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Dnes jsme odehráli špatné utkání, nedařilo se nám na míči, nabyli jsme si schopni přihrát. Z počátku jsme neproměnili šance a další jsme si už nevytvořili, hosté hráli takticky zezadu a skoro každou šanci využili, proto zaslouženě vyhráli.

Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Ohlas: Hadraba Luděk Domácí nastoupili do utkání aktivněji a vytvořili si úvodní tak. Nám se naštěstí podařilo Mašejem vstřelit branku vůbec první naší střelou na branku. Od té chvíle jsme byli lepším týmem a nakonec zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] (80. T. Palát [-] ) - L. Svoboda [-] (46. V. Čapoun [-] ) , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] - J. Horák [-] (67. J. Nevoral [-] ) , M. Ludvík [-] (77. M. Ciešlak [-] ) , D. Kunčík [-] , M. Šoustal [-] , J. Matoušek [-] - F. Hvězda [-] -

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - T. Brabenec [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-] , J. Virgl [-] - J. Fňukal [-] , A. Kisela [-] (80. M. Vala [-] ) , A. Rohony [-] , A. Matoušek [-] (61. J. Čtvrtníček [-] ) , M. Mašeja [-] (78. L. Žák [-] ) - R. Šťáva [-]

ŽK: 31. F. Hvězda , 89. P. Vejvoda , 90. L. Macháček - 16. M. Tretera .
Hráči zápasu: A. Rohony .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VALA Vladimír, PALÁT Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:29
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Lipník má mladý a hodně běhavý tým. Všude jinde bych tak Lipník pasoval jako favorita. Na malém hřišti v Myslibořicích to však bude mít hodně těžké, věřím ale, že vítězství dokážou těsně urvat.