Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník veze překvapivou remízu z Výčapů


13

Výčapy na svém hřišti překvapivě ztratily body z Lipníkem za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

Výčapy přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Lipníku, kterým se stále nedaří na vlastním hřišti, když pouze remizovali s Horním Újezdem 3:3. Lipník tak chtěl spoléhat na svoji dobrou formu z venkovních hřišť, ale tentokrát je čekal velmi těžký soupeř z Výčapů, který okupuje nejvyšší příčky a je součástí silné vedoucí trojky, ve které jsou ještě fotbalisté z Třebelovic a Vladislavi. Výčapy jsou navíc v laufu, poněvadž si v posledním kole z chutí zastřílely na půdě nováčka z Myslibořic, kde jasně zvítězily v poměru 7:1. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí a domácí fanoušci očekávali hezkou podívanou se šťastným koncem pro své miláčky. Jenže hostující tým spoléhal na své útočné hrozby. A v 10. minutě se jeden snajpr Rudolf Šťáva dokonce i trefil a poslal tak hosty do překvapivého vedení 0:1. Domácí tým byl zcela zaskočen a namísto vyrovnání přišel ve 32. minutě další šokující trest v podobě gólu Jiřího Čtvrtníčka - 0:2. Domácí celek se pak do konce první půle nedočkal ani kontaktního gólů, zvlášť když domácí neproměnili ani penaltu, a tak museli doufat po pauze ve velké zlepšení. 

Domácí dokázali alespoň vyrovnat

Domácí celek se po změně stran přeci jen zlepšil, ale vedlo to už jen k vyrovnání. Nejprve snížil na 1:2 v 52. minutě Jan Dolák, aby pak v 66. minutě dokázal vyrovnat na konečných 2:2 Libor Kašpárek. 



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: V první půli jsme šli zaslouženě do dvoubrankového vedení. Na konci první půle zahrávali domácí spornou penaltu, kterou náš brankář chytil. V druhé půli zvýšili domácí aktivitu a nakonec se jim podařilo vyrovnat. Celkově musím říct že jsem rád, že tenhle zápas už je za námi!!!!



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] (46. R. Zmeškal [-] ) - L. Kašpárek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] (46. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-] , M. Semerád [-] (86. N. Kuchera [-] ) , T. Kuchera [-] (46. J. Kopeček [-] ) , J. Pecka [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - P. Burian [-] , M. Tretera [-] , J. Virgl [-] , T. Brabenec [-] - J. Čtvrtníček [-] , J. Fňukal [-] (78. M. Vala [-] ) , A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] (68. Š. Vala [-] ) , L. Žák [-] (58. A. Matoušek [-] ) - R. Šťáva [-] (87. L. Šabata [-] )

ŽK: 90. D. Matoušek - 29. T. Brabenec .
Hráči zápasu: L. Kašpárek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - JÁN Jiří, TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Výčapy jsou v laufu a ani Lipník hrající lépe na venkovním hřišti je nezastaví.

Tip: výhra domácích