M. Sosnar 41.
T. Lang 60. (p.)
M. Sosnar 69.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vydřely výhru z Náměští B


Branky


41. M. Sosnar , 60. T. Lang (p.) , 69. M. Sosnar - 17. M. Veselý , 51. S. Sedlák
12

V zápase dvou týmů ze středu tabulky skončil výhrou domácích Nových Syrovic v poměru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Prvních 10. minut se soupeři vzájemně oťukávali a nedokázali si vytvořit žádnou šanci. Poté domácí zvolna začali přejímat aktivitu, nejprve v 10. minutě po spolupráci Lang Sosnar vyslal střelu z velkého vápna těsně vedle Sosnar, hned minutu poté vystrašil vyběhlého brankáře hostí střelou z 35 metrů Lang,jeho střela však mířila nad. V 16. minutě Vlček dával pod sebe balón na roh velkého vápna a Sosnar opět mířil nad. V 16 minutě se dostali do akce hosté, domácí gólman Novák neudržel v rukavicích lehkou střelu a jeho zaváhání využil Veselý a poslal hostující celek do vedení 0:1. Domácí měli nadále mírnou převahu avšak do šancí se nedostávali až v 41. minutě vletěl mezi obránce Sosnar a jeho důraz přinesl vyrovnání 1:1.

Domácí urvali výhru ve druhé půli

Začátek druhé půle byl opět vyrovnaný a bojovalo se zejména uprostřed hřiště. V 51. minutě zahrával hostující Sedlák přímý kop z rohu velkého vápna a jeho pokus zastavila až síť- 1:2 pro hosty. Inkasovaný gól domácí vyburcoval k bojovnosti a zvýšené aktivitě a to přineslo své ovoce. V 62. minutě pronikal do vápna Sosnar, hostující obránce ho zastavil faulem- pokutový kop. Tomáš Lang s chladnou hlavou vymetl šibenice 2:2. V 68. minutě přišel rozhodují okamžik utkání, Lang zaskočil hostující obranu rychlou rozehrávkou přímého kopu na úplně volného Sosnara , ten se tváří tvář hostujícímu brankáři Kováčovi nemýlil 3:2 pro domácí. Zbytek utkání domácí hráči odbojovali a soupeři nedovolili skórovat.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prigl Jan, trenér: K dnešnímu utkání jsme opět nastoupili v hodně slepené sestavě, naštěstí naše velká bojovnost přinesla body.




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Vlček [-] , L. Vítek [-] , T. Lang [-] (62. R. Kopeček [-] ) , J. Weidenthaler [-] , M. Sosnar [-] , M. Svoboda [-] (70. V. Štěpanovský [-] ) , P. Zerza [-] , J. Marek [-] (89. O. Sosnar [-] ) , R. Janoušek [-] , M. Procházka [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] , V. Kopuletý [-] (78. M. Stachovič [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Matoušek [-] , F. Tomek [-] (85. M. Susa [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] (57. O. Lukeš [-] ) , P. Kopuletý [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 49. M. Sosnar - 68. M. Matoušek , 85. M. Lokaj .
Hráči zápasu: T. Lang , M. Sosnar - S. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - VÉVODA Jiří, JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Syrovice už začínají sbírat body a to potvrdí i v zápase s béčkem Náměště.

Tip: výhra hostů