3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma pouze remizoval s Horním Újezdem


Branky


32. J. Fňukal , 34. J. Virgl , 43. J. Fňukal - 40. J. Sirota , 45. K. Kresa , 53. K. Kresa
12

Lipník si připsal první domácí bod, když remizoval s Horním Újezdem 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru půle zvládli přestřelku lépe domácí

Do Lipníku přijeli fotbalisté Horního Újezdu a domácí celek doufal, že před svýma diváka a nejen zaboduje, ale hlavně bez problémů zvítězí. Zápas se odehrával za velmi příjemného fotbalového počasí. Domácí byly od začátku aktivnější. Hosté hráli v v hlubokém bloku, to dělalo domácím problémy a tak se nemohli dlouho prosadit. Až ve 32. minutě se uvolnil domácí Jan Fňukal a individuální akci a střelnou s vápna nedal brankáři šanci - 1:0. Hned za dvě minuty se opět Jan Fňukal uvolnil a dal pod sebe na Jana Virgla, který křižnou střelou zvýšil na 2:0. Ve 40. minutě hosté dávali míč do vápna, domácí obránce špatně trefil míč a ten se dostal k Janu Sirotovy, který snížil na 2:1. Ve 43. minutě Jan Fňukal se postavil k trestnému kopu a nádherně to trefil - 3:1. Ve 45. minutě se už domácí asi viděli v kabině a místo jednoduchého odkopu volili nepřesnou nahrávku a tu hosté Kamilem Kresou potrestali a snížili na 3:2!

 

 

Hosté dokázali vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a byli aktivnější. V 53. minutě vhazovaly hosté aut a domácí toto špatně bránili a tak se hostující hráč Kamil Kresa dostal ke střele a vyrovnal na 3:3. Poté už moc fotbalové krásy k vidění nebylo. A tak pokračuje domácí trápení Lipníku na vlastním hřišti. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Na začátku utkání jsme byli lepším týmem, hosté se pouze bránili a odkopávali míče. Dlouho se nám nedařilo proti dobře postavenému bloku prosadit. Hráče jsem nabádal k větší aktivitě a k rychlejšímu zakládání útoků. Bohužel v druhém poločase kdy jsme měli zvýšit aktivitu to byly ovšem hosté kteří převzali iniciativu a zaslouženě vyrovnali. Druhý poločas jsme odehráli hodně špatně.




Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Virgl [-] (88. J. Procházka [-] ) , M. Tretera [-] , L. Žák [-] , P. Burian [-] - J. Fňukal [-] , A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , A. Rohony [-] , M. Vala [-] - R. Šťáva [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] (89. T. Kalina [-] ) , M. Ošmera [-] , V. Pavlík [-] , M. Veselý [-] , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] , K. Kresa [-] , J. Pivoňka [-] , J. Jonáš [-] , T. Vávra [-] (78. V. Štaffa [-] )

ŽK: 60. J. Pivoňka , 86. L. Loucký .
Hráči zápasu: J. Virgl - K. Kresa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Lipník si doma ponechá všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích