Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov jasně porazil Blatnici


Branky


21. J. Pokorný , 57. D. Brestovský , 61. R. Hruška , 69. P. Špaček , 77. R. Hruška , 84. M. Rygl - 51. M. Sova , 64. M. Trnka (p.)
12

Fotbalisté Chlístova vybojovali na svém hřišti vysokou výhru nad Blatnicí 6:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

K dalšímu mistrovskému utkání nastoupili fotbalisté Chlístova opět na domácím hřišti. Soupeřem jim bylo mužstvo z Blatnice. Začátek utkání byl ve znamení nepřesností, zejména v přihrávkách a kombinaci na obou stranách. Postupem času však domácí hru uklidnili a začali si vytvářet brankové příležitosti. V probíhající 21.minutě našel pasem na pravém křídle Michal Rygl Jakuba Pokorného, který zatáhl míč do vápna soupeře, uvolnil se přes obránce hostí a přesnou střelou k tyči otevřel skóre utkání - 1:0. V další čtvthodině  viděli diváci šance na obou stranách, které však zůstaly bez využití. Při zakončeních ukazovali oba brankaři, že jsou muži na svých místech a předvedli několik pěkných zákroků. Závěr prvního poločasu se odehrával spíše ve středu hřiště. V poločase tedy domácí vedli 1:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

    Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, kdy hned po šesti minutách se jim podařilo vyrovnat na 1:1. Branku vsítil aktivně hrající Milan Sova. Po obdržené brance přidali domácí na obrátkách a začali soupeře opět přehrávat. Toto se jim vyplatilo v 57. minutě, kdy se v pokutovém území soupeře objevil David Brestovský, díky svému důrazu dokázal vsítit branku a poslal tak domácí barvy opět do vedení 2:1. O čtyři minuty později prošel Pavel Špaček přes čtyři hráče hostů až do pokutového území, kde následně našel přihrávkou úplně volného Romana Hrušku, pro kterého již nebyl problém umístit míč k tyči a domácí tak vedli  o dvě branky - 3:1. Hosté se však během tří minut dočkali opět kontaktního gólu, kdy v pokutovém území fauloval Miroslav Svoboda a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Michal Trnka a s přehledem proměnil - 3:2. Ani tato branka domácí však nezlomila, hráli pořád aktivně a soupeře přehrávali. Vytvářeli si jednu šanci za druhou, které ještě ve třech případech dokázali brankově využit. Nejprve v 69. minutě si tentokrát domácí útočníci vyměnili role. Roman Hruška našel v pokutovém území Pavla Špačka, který chytrou střelou kolem golmana vsítil čtvrtou branku - 4:2. V 77. minutě zahrával volný přímý kop ze střední vzdálenosti Jakub Uhlíř. Přesným centrem do velkého vápna našel Romana Hrušku, který hlavou přehodil golmana hostí a domácí vedli  tedy již o tři branky   -5:2.Poslední ke slovu přišel Michal Rygl, který divákům šest minut před koncem utkání předvedl fotbalovou lahůdku.  Středem hřiště se uvolnil přes hráče soupeře, navedl si míč k hranici pokutového území, technickou střelou trefil šibenici soupeřovi branky a upravil tak na konečných 6:2. 


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto utkání jsme byli po většinu zápasu lepším mužstvem a diktovali jsme tempo hry, soupeři patřilo pouze prvních několik minut ve druhém poločase. Dá se říci, že jsme měli zápas pod kontrolou. Pochvala patří opět všem hráčům, kteří v utkání nastoupili. Všichni si plnili stanovené úkoly, k čemuž přidali bojovnost, důraz a chuť po vítězství. Jenom díky kolektivnímu výkonu jsme si připsali do tabulky další tři body.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] - T. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] (89. M. Granát [-] ) - R. Hruška [-] (81. J. Krul [-] ) , P. Špaček [-] - F. Wortner [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Sova [-] , L. Tomšíček [-] (46. M. Šabatka [-] ) , Z. Eberl [-] (81. J. Chrásta [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Hutař [-] , J. Šimek [-] , D. Lojka [-] (83. R. Dušek [-] ) , M. Karásek [-] , T. Pokorný [-]

ŽK: 54. J. Uhlíř , 64. T. Kuchařík - 49. J. Šimek . ČK: 64. J. Šimek .
Hráči zápasu: M. Rygl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - SÁRKÁNY Martin, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jestli bude hrát Chlístov jako proti Rokytnici,tak jasná výhra.
Mrzí mě,že jsem přišel min.víkend o 4body do expert tipů,údajně můj tip nedorazil.....

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas ze kterého oba týmy odejdou s bodem.

Tip: výhra domácích