2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma nezaváhaly


Branky


14

Výčapy si v domácím zápase proti nováčkovi soutěže z Koněšína připsaly výhru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Výčapy přivítaly na svém hřišti poslední tým tabulky, kterým je nováček soutěže z Koněšína. Ty zatím poznávají jak je veliký rozdíl mezi Okresním přeborem a třetí třídou. Teď je navíc čekala další zatěžkávací zkouška, protože tým Výčapů zatím v probíhající sezóně valí, o čemž svědčí čtyři výhry v posledních čtyřech zápasech. V tom úplně posledním dokonce dokázaly zvítězit na těžké rokytnické půdě hubený skórem 0:1. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Hned od začátku utkání ukazovali domácí, že se s nima bude muset v této sezóně počítat v postupové loterii. To pocítil na začátku zápasu hostující gólman Matěj Hůlka, který lovil poprvé míč ze své sítě ve 14. minutě po zakončení Martina Semeráda- 1:0.  Hosté se v té době nemohli na žádnou velkou akci, takže domácí gólman Jiří Trojan byl téměř bez práce. Ale ani domácí tým již žádnou akci do zdárného konce nedovedl. Do konce poločasu se již skóre neměnilo a tak do kabin odcházeli velmi spokojení domácí borci, ale o vítězi zápasu ještě nebylo vůbec rozhodnuto. 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vlítli domácí na svého soupeře zhurta a hned z první akce ze 46. minuty udeřili. Autorem branky byl Jan Páčka. Zhruba 150 domácích fanoušků bylo nažhaveno na další gólové přídavky, ale do konce zápasu se už ani jeden tým nedokázal prosadit, což nakonec domácí tak nemrzelo. . 



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Výčapy jsou kvalitní mladé mužstvo dobře technicky vybavené. My v poslepované sestavě přijeli uhrát výsledek, za který se nebudeme muset stydět, což se nám podařilo. Bojovali jsme, ale na body to bohužel nestačilo.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] (65. R. Macek [-] ) , J. Pecka [-] , L. Kašpárek [-] (73. J. Kopeček [-] ) , T. Matoušek [-] (58. N. Kuchera [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , M. Králík [-] (69. M. Ševčík [-] ) , J. Hricák [-] (76. M. Loukota [-] ) , J. Pospíšil [-] (66. D. Dvořák [-] ) , R. Badura [-] (83. D. Košut [-] ) , O. Šibůrek [-] , O. Dvořák [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-] , P. Hricák [-]

ŽK: 36. P. Zahradníček .
Hráči zápasu: J. Trojan , J. Pecka - P. Zahradníček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - MRÁZEK Vít, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Petr Cypris
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání jednoznačně zvítězí Výčapy, které mají kvalitnější tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích