Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov konečně zabral


Branky


13

Chlístov si po čtyřech prohraných zápasech připsal divokou výhru nad Rokytnicí v poměru 6:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Hosté začali utkání velice aktivně a hned v úvodu se dostali do dvou brankových příležitostí. Domácí je však zaskočili v probíhající 8.minutě, kdy se v pokutovám území po přihrávce Pavla Špačka nejlépe zorientoval  Karel Kocmánek a umístěnou střelou k tyči poslal domácí barvy do vedení - 1:0. O deset minut později se dostal do šance Pavel Špaček. Jeho pokus mu však golman zlikvidoval, ale stačil míč pouze vyrazit a pro dobíhajícího Romana Hrušku již nebyl žádný problém tento uklidit do sítě - 2:0. Domácí tak šli vcelku brzy do dvoubrankového vedení. Ve t

23. minutě se zmocnil míče ve středu hřiště Michal Rygl. Ideálním pasem na pravé straně našel Jakuba Pokorného a tento v náběhu umístil míč kolem golmana ke vzrdálenější tyči a rázem domácí vedli o tři branky. Soupeř od této chvíle začal ještě více stupňovat tempo hry ve snaze s výsledkem něco udělat. Ve 31. minutě přišel na  hřiště Bartejs a ve 37. minutě Pokorný, kteří hru hostů ještě více oživili. Zejména Pokorný svou technikou a rychlostí začal dělat domácí obraně problémy. Hned po dvou minutách na hřišti zařídil pokutový kop, kdy jej ve vápně fauloval Miroslav Svoboda. Hosté však tuto šanci nevyužili, kdy Hagara penaltu zlikvidovat. O tři minuty později však v pokutovém území došlo k dalšímu faulu a rozhodčí neváhal odpískat další pokutový kop. K tomuto se postavil Radek Ferkl a střelou doprostřed branky snížil na 3:1. Závěrečný nápor hostů v posledních minutách již domácí ustáli a proto  šli do kabin s dvoubrankovým vedením. 

Přestřelka skončila výhrou domácích

Druhý poločas začali hosté opět aktivně, byli pohyblivější a měli více míč na svých kopačkách. Hned od úvodu si začali vytvářet brankové příležitosti. Jejich aktivita se jim vyplatila v 50. minutě, kdy vsítil branku Marián Vahila a snížil na jednobrankový rozdíl - 3:2. Na toto však domácí zareogovali, jak nejlépe  mohli. O dvě minuty později se Karel Kocmánek v pokutovém území soupeře dostal k míči, ideálně se uvolnil a tvrdou střelou pod břevno vsítil svoji druhou branku v utkání - 4:2. O dvanáct minut později přišli ke slovu opět hosté, kdy snížili brankou Adama Štefánka opět na rozdíl jedné branky - 4:3. Za několik okamžiků zatáhl po levé straně míč Pavel Špaček našel na malém vápně ve vyložené šanci Romana Hrušku, ale tonto nabídnutou šanci nevyužil a nechal vyniknout golmana hostí, který jeho pokus zlikvidoval v pádu nohou. Hosté vycítili, že by mohli skóre srovnat a vytvořili si několik slibných brankových příležiitostí, které však nevyužili. Trest za neproměněné šance přišel v 88.minutě, kdy volný přímý kop z vlastní poloviny rychlým pasem za obranu rozehrál František Wortner, který našel nabíhajícího Pavla Špačka. Tento utekl obáncům a vsítil další branku v utkání a opět domácí vedli o dvě branky 5:3. Následně v 89.minutě byl na hranici velkého vápna faulován Pavel Špaček, kdy za tento faul vyfasoval Jan Bartejs druhou žlutou kartu a musel se tedy poroučet předčasně do sprch. Po rozehrání se domácí dostali opět do šance, kdy první pokus ještě domácí zblokovali, ale odražený míč v pádu hlavou uklidil do soupeřovi branky Ladislav Hrbáček - 6:3. Vzhledem k tomu, že na světelné tabuli svítila již devadesátá minuta, tak bylo jasné, že tento zápas již domácí dovedou do vítězného konce. Rozhodčí nastavil ještě pět minut a na konci tohoto prodloužení ještě pouze kosmeticky upravil konečný výsldek na 6:4 Marián Vahila. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Zisk tří bodů z tohoto utkání je velice cenný a má velkou hodnotu. Je však pravdou, že hosté působili fotbalověji s větší fyzickou kondicí a rychlejšími přechody do protiútoku, ale jejich zakončení bylo zbrklé a nepřesné. Z naší strany jsme však odehráli utkání takticky, koncentrovaně, bojovně a disciplinovaně a tímto jsme slavili úspěch. Za předvedený výkon i divácky atraktivnímu zápasu potří poděkování všem našim hráčům, ale samozřejmě i soupeři.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] - T. Kuchařík [-] (68. F. Wortner [-] ) , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] (78. M. Granát [-] ) - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] (90. P. Brestovský [-] ) -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - L. Hakl [-] (59. J. Železník [-] ) , J. Veleba [-] (31. J. Bartejs [-] ) , J. Herbrych [-] (37. E. Pokorný [-] ) , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 67. L. Hrbáček - 14. J. Herbrych , 49. J. Bartejs , 77. E. Pokorný , 92. R. Ferkl , 92. R. Šoukal . ČK: 89. J. Bartejs .
Hráči zápasu: K. Kocmánek - A. Štefánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Petr Cypris
Tip experta: remíza

Jedná se o derby a to bývá vždy hodně vyhecované. Pokud Chlístov nastoupí v kompletní sestavě zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů