T. Šabatka 31.
M. Trnka 67. (p.)
2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice jsou k nezastavení


Branky


31. T. Šabatka , 67. M. Trnka (p.) - 11. M. Máca , 20. K. Skoumal , 45. M. Máca , 55. M. Máca , 81. M. Máca
13

Ve šlágru kola dokázaly zvítězit vedoucí Třebelovice na těžké blatnické půdě celkem snadno 2:5, hlavně zásluhou čtyř gólů Marka Máci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Šlágr kola byl k vidění v Blatnice, kam přijel vedoucí celek z Třebelovic, který je zatím po pěti odehraných kolech stoprocentní. A všichni byli určitě zvědavý, zdali tuto šňůru mohou natáhnout i na těžké blatnické půdě. Zápas se hrál za velice příjemného počasí, které v první půli více svědčilo hostujícímu týmu. Ty hned ukazovali od začátku zápasu, kdo má v začínající sezóně aktuálně nejlepší formu. A také střeleckou má zatím nejlepší třebelovický kapitán Marek Máca, který také v 11. minutě otevřel skóre utkání -0:1. A hosté nadále pokračovali v útočných choutkách, což dokazuje navýšení skóre na 0:2, kdy se ve 20. minutě trefil Karel Skoumal. Jenže domácí nesložili zbraně a ve 31. minutě přišlo snížení, o které se postaral Tomáš Šabatka - 1:2. Domácím samozřejmě narostla křídla a snažili se hned o vyrovnání. Jenže hosté se mohou opřít o ofenzivní sílu v podobě svého ostrostřelce MarkaMáci, který gólem do šatny uzavřel skóre prvního poločasu na 1:3.

Hosté ještě skóre navýšili

Hosté pokračovali aktivně i ve druhé půli a v 55. minutě vstřelil hattrick Marek Máca - 1:4. Sice se podařilo v 67.  minutě domácím snížit Michalem Trnkou na 2:4, ale poslední slovo měl v 81. minutě opět Marek Máca, který svou čtvrtou brankou uzavřel skóre na 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Od úvodu jsme byli aktivnějším týmem a mohli vstřelit i další branky. Domácí nám hrozili pouze ze standartních situací, které jsme nebránili vůbec dobře. Celkově ale bylo naše vítězství jednoznačné.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Hutař [-] , T. Šabatka [-] (50. R. Dušek [-] ) , M. Šabatka [-] (25. M. Šabatka [-] ) , J. Šimek [-] , L. Tomšíček [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , T. Pokorný [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] (86. T. Brychta [-] ) , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , D. Vala [-] (62. J. Rakušan [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (76. O. Jurka [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 50. M. Hutař , 64. D. Lojka - 67. J. Jurka .
Hráči zápasu: M. Máca .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Petr Cypris
Tip experta: remíza

Třebelovice mají dobrou formu, ale na horké půdě v Blatnici to bude stačit jen na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů