Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase o první místo zvítězily suverénně Třebelovice


Branky


15. M. Máca , 36. T. Bastl , 42. M. Máca , 47. T. Bastl , 50. M. Máca , 57. T. Bastl , 59. M. Máca , 65. R. Jurka , 79. M. Šmíd - 5. M. Vahila , 54. M. Sáček , 73. M. Vahila , 82. L. Hakl (p.)
14

Šlágr kola dvou stoprocentních týmů zvládly lépe domácí Třebelovice, když porazily Rokytnice vysoko 9:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Třebelovice přivítaly ve šlágru kola nebezpečný tým z Rokytnice, který toužil po bodovém zisku. Hned na začátku utkání vytvořili domácí hráči hrubku v defenzivní práci a hosté se lehce dostali do vedení. Hosté v tomto utkání vsadili všechny karty na rychlé brejky a vynechali jakoukoliv kombinační hru, což domácím prvních 15 minut dělalo problémy. Po čtvrt hodině hry si vzal na půli hřiště domácí Marek Máca míč a z hranice vápna střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Od té doby převzali domácí iniciativu hru a udávali tempo utkání. Rokytnici přehrávala ve všech směrech a odměnou jim bylo zasloužené poločasové vedení 3:1, když se dokázali ještě prosadit domácí Tomáš Bastl a opět Marek Máca. 

 

 

Ve druhé půli byla k vidění přestřelka

Do druhé půle domácí nastoupili s respektem k soupeři, nechtěli se nechat zatlačit, což se jim podařilo a hostům zasadili tvrdé KO. Domácí Marek Máca s Tomášem Bastlem rozjeli s hostujícími hráči vlastní zápas a stříleli doposud vedoucímu týmu Okresního přeboru jednu branku za druhou. Po jednoznačném vedení a uklidnění domácí hráči prostřídali a tempo hry upadlo. Už ne příliš koncentrovaní domácí nechali hostům příliš volného místa, kteří si tak mohli připsat alespoň čestné branky. Zápas tak skončil divokým hokejový skóre 9:4, což znamenalo, že se do čela tabulky vyhoupl vítězný celek z Třebelovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Nepovedl se nám vstup do utkání, když jsme z prvního brejku inkasovali. Obdržená branka nás ovšem nepoložila, spíš naopak. Po otočení stavu ve svůj prospěch jsme soupeřovi nedali sebemenší šanci na nějaké zdramatizování utkání a pohlídali si jednoznačnou výhru.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] (46. J. Čurda [-] ) , D. Janíček [-] , M. Máca [-] (90. O. Jurka [-] ) , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] (79. T. Brychta [-] ) , D. Vala [-] (72. K. Skoumal [-] ) , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-] , T. Bastl [-] (65. O. Navara [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] (46. E. Pokorný [-] ) , J. Veleba [-] , J. Herbrych [-] (59. L. Hakl [-] ) , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] (77. J. Železník [-] ) , M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] (72. M. Bartejs [-] ) , R. Šoukal [-]

ŽK: 26. T. Bastl , 64. S. Michal - 90. A. Pospíšil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Štork
Tip experta: remíza

Zajíždíme na horkou půdu do Třebelovic, kde se snadno nevyhrává. Určitě pujde o šlágr kola, jelikož mužstva jsou zatím bez ztráty kytičky. Zápas bude vyrovnaný, takže zde tipuji plichtu.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů