P. Ciprys 70.
O. Krátký 81. (p.)
2:1
(0:1)
17. P. Otruba (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník body z Vladislavi nepřivezl


Branky


70. P. Ciprys , 81. O. Krátký (p.) - 17. P. Otruba (vl.)
14

Fotbalisté Lipníku předvedli opět na venkovním hřišti povedený výkon, ale tentokrát to ve Vladislavi na body nestačilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Na půdu třetího týmu z Vladislavi přijel Lipník, který toužil jako první obrat Vladislav o všechny body. Ta byla ale v zápase jasným favoritem, ikdyž v posledním zápase pouze remizovala na půdě nováčka z Myslibořic. V utkání hraném za velkého dusna se do první obrovské příležitosti dostali domácí, když po centru z pravé strany na dlouho nohu minul odkrytou branku Veškrna. V prvním poločase byla hra vyrovnaná hosté hrozili ze střel ze střední vzdálenosti, vyloženou šanci si však nevypracovali žádnou. Domácí se snažili kombinovat, ale do šancí se také příliš nedostávali. Hosté se štěstím dostali do vedení, když si centr za záda vlastního brankaře srazil v 17. minutě Petr Otruba 0:1. Jak už jsme zmiňovali, ve zbytku první půle se již nic převratného neudálo, a tak mohli odchcházet do kabin mnohem spokojenější hosté a pokud chtěli domácí bodovat museli ve druhé půli nutně přidat na svém výkonu. 

 

 

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním utkání otočit, což se jim zaslouženě povedlo. Nejprve vyrovnání zařídil v 70. minutě po kombinační akci Petr Ciprys - 1:1. Utkání ve prospěch domácích rozhodl v 81. minutě z pokutového kopu po ruce hostujícího hráče  Ondřej Krátký jehož gól na 2:1 znamenal další zápas bez porážky a posun na druhé místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Nastoupili jsme do utkání ve velice kombinované sestavě, kdy nám opět chybělo velké množství hráčů a to jsme ještě museli o poločase vystřídat brankáře. Utkání jsme ve druhém poločase zaslouženě otočili a mohli slavit vítězství.

Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Ohlas: Hadraba Luděk- Dnes velké zklamání z výsledku, nikoli však ze hry. Hráčům nemůžu nic vytknout, po většinu zápasu jsme byli lepší tým, bohužel nepodařilo se nám však vstřelit druhou uklidňující branku a tak nás soupeř v závěru utkání potrestal!!



Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] (46. M. Nováček [-] ) - K. Čihal [-] , J. Martinovský [-] , P. Otruba [-] - D. Veleba [-] (84. M. Kašpar [-] ) , M. Tůma [-] (52. J. Orálek [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] - P. Petz [-] (80. M. Hrůza [-] ) , O. Krátký [-] , R. Veškrna [-] (56. P. Ciprys [-] )

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - Š. Vala [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-] , L. Žák [-] (84. L. Šabata [-] ) - J. Čtvrtníček [-] , A. Rohony [-] (80. J. Procházka [-] ) , M. Mašeja [-] (75. M. Vala [-] ) , A. Matoušek [-] (46. J. Fňukal [-] ) , A. Kisela [-] - J. Virgl [-]

ŽK: 29. L. Žák .
Hráči zápasu: K. Čihal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - MRÁZEK Vít, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Štork
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas nabídne souboj zkušené Vladislavi, která doma rozhodně jen tak ztrácet nebude a velmi mladého nevyzpytatelného mužstva Lipníku. V tomto zápase však rozhodnou zkušenosti a kouzlo domácího prostředí, takže všechny body zůstanou doma.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích