0:1
(0:1)
43. L. Jeleček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 15:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vezou z Horního Újezdu výhru


Branky


43. L. Jeleček (p.)
15

Horní Újezd nestačil na svém hřišti na Výčapy a podlehl jim po brance z pokutového kopu 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Páté kolo okresního přeboru svedlo k souboji odvěké rivaly. Místní derby je vždy velmi emotivní. V posledních vzájemných zápasech měl vždy na vrch hostující tým. Domácí tentokrát šli do zápasu odhodlaní vzdorovat těmto nepřejícným statistikám. Domácí museli oželet ve své sestavě O. Uličným, který je nadále zraněný, taktéž T. Kalábem dlouhodobou oporou, stoperem J. Pivoňkou, a gólmanem P. Hradeckým, který vynechal z důvodu neblahé zkušenosti ze zranění z posledního derby. Proto musel v brance domácích zaskočit Zbyněk Nestrojil. Nikdo nevěděl, jak se bude derby vyvíjet. Tým Výčap, který přijel na hřiště domácích v pozici favorita, domácí dokázali zaskočit. Domácí tým dokázal od prvních minut držet hru ve svých rukou. Už ve třetí minutě rychlým přechodem a dobrou střelou Miroslava Řezáče. Brankář Trojan byl připraven. Domácí navzdory předpokladům vládli na hřišti. Hosté se zmohli na rohový kop ve 12. minutě a střelou v 16. minutě nad břevno. Domácí byli na míči přesvědčivější a z toho pramenily opět šance v 31. minutě a v 36. Miroslava Řezáče. Až v závěru poločasu přišla šance hostí ve 39. minutě a v 41. minutě. Bez nějakého využití. Rozhodující okamžik aniž někdo tušil, přišel ve 43. minutě, kdy rozhodčí Macek Ivo nařídil proti domácím penaltový kop. Hosté šli do vedení 0:1. Domácí se nepoložili a již ve 44. minutě po přímém trestném kopu se míč odrazil od pravé nohy kapitána domácích M. Ošmery těsně vedle levé tyče hostujícího gólmana. Štěstí si tentokrát vybralo volno. Hosté šli tak do kabin s jednobrankovým vedením.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas se odvíjel nečekaně. Neboť domácí čekali na nápor „mladých nadupaných hráčů“ Výčap, ale to se nedělo, domácí dokázali navázat na svůj výborný taktický výkon z první půle a ve 49. minutě měl šanci opět Miroslav Řezáč a v 55. minutě M. Čermák. Rozuzlení a dělbu bodů mohla přinést 59. minuta, kdy po přímém kopu jeden z hráčů u pravé tyče při zemi zahrál rukou v malém vápně, tak že vytěsnil míč na rohový kop. Hlavní rozhodčí ani pomezní rozhodčí situaci neviděli (a nechtěli vidět), a argument kapitána domácích M. Ošmery, který byl přímo v oné situaci, neposoudili pro domácí jako pokutový kop, ale pouze rohový kop. Bohužel hříšník z hostujícího týmu dobře věděl, jak to proběhlo, ale přiznejte se, že. Ano, kdyby rozhodčí Macek nařídil pokutový kop nikdo by z hostů, ani neprdl, natož lavička. Domácí hru otevřeli a po náporu přišly i šance hostí. V 73. minutě břevno hostí po rohovém kopu a v 77. minutě šance, kdy hosté šli do brejku a přehození gólmana domácích se naštěstí nezdařilo. Domácí následně vyvinuli velký tlak v rozmezí 85. až 87. minuty, kdy následovaly tři rohové kopy za sebou, ale bez využití. Hosté tak zvítězili 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Milan, trenér: Tým Výčap byl velmi sebejistý s tím, že nebude mít problém. Myslím si, že jsme je překvapili stylem a předvedenou hrou, body nemáme, ale nemáme se za co stydět. Derby rozhodla penalta. Rozhodčí pískl, byla.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
Z. Nestrojil [-] - J. Sirota [-] (24. V. Štaffa [-] ) , K. Kresa [-] , V. Pavlík [-] , M. Zvěřina [-] , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] , M. Řezáč [-] , M. Ošmera [-] , J. Jonáš [-] , T. Vávra [-] (75. M. Veselý [-] )

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - T. Kuchera [-] (46. T. Matoušek [-] ) , M. Semerád [-] (78. F. Rymeš [-] ) , J. Pecka [-] , L. Kašpárek [-] (69. J. Kopeček [-] ) , D. Matoušek [-] (64. R. Macek [-] ) , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 24. M. Čermák , 67. M. Zvěřina - 27. J. Pecka , 36. D. Matoušek , 74. T. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Semerád .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Marek, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2019 10:15
Trenér horního Újezda se jmenuje Petr ne Milan ;-)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Martin Štork
Tip experta: výhra hostů

Jde o zápas dvou rozdílných mužstev. Výčapy jsou mladé bojovné mužstvo, zatím co Újezd už má spíše starší hráče. Tento zápas dopadne lépe pro hostujcí celek.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů