1:2
(1:0)
73. T. Lang (p.)
82. J. Dubský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma nestačil na Nové Syrovice


Branky


8. P. Špaček - 73. T. Lang (p.) , 82. J. Dubský
13

V souboji týmů z druhé poloviny tabulky vyšel lépe hostující Nové Syrovice po výhře 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

  V dalšim mistrovském utkání vyšli domácí opět bodově naprázdno. Tentokrát na domácím hřišti nestačili na Nové Syrovice. Utkání  sice začali dobře a hned v 8.minutě šli do vedení gólem Pavla Špačka - 1:0. Ale od této chvíle opět předvedli divákům jaké šance se také dají zahodit. Vypracovali si několik vyložených brankových příležitostí. Zakončení však končilo většinou vedle branky, nebo nechali vyniknout brankáře hostí. Vzhledem k tomu, že ani hosté v koncovce neměli štěstí, tak šli domácí do poločasové přestávky s jednobrankovým vedením.

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Druhý poločas se hrálo vyrovnané utkání opět se šancemi na obou stranách. Z domácí strany  ale opět nevyužili ani ty nevyloženější šance a proto musel přijít zákonitě trest. V 73. minutě fauloval v domácím pokutovém území Brestovský a rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Tomáš Lang. Srovnal tak skóre na 1:1. Po této brance hosté ještě více ožili a o devět minut později v 82. minutě vsítili vedoucí branku utkání. Střelou k tyči se trefil Jakub Dubský, který tak dokonal obrat - 1:2.V závěru utkání měli domácí ještě dvě možnosti na srovnání výsledku, ale opět  vyhořeli v koncovce. Nové Syrovice tak zaznamenaly první výhru v nové sezóně. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Ani v tomto utkání jsme určitě nebyli herně horším mužstvem na hřišti, ale pokud nebudeme proměňovat i ty nejvyloženější šance, tak prostě vyhrát nemůžeme.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - F. Wortner [-] , D. Brestovský [-] (80. M. Granát [-] ) , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] - Z. Nováček [-] (74. J. Uhlíř [-] ) , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] -

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] (86. P. Jenerál [-] ) - M. Svoboda [-] , R. Janoušek [-] , J. Dubský [-] , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] (46. J. Weidenthaler [-] ) , J. Vlček [-] , Z. Chalupa [-] , M. Procházka [-] , J. Marek [-] (71. P. Novák [-] )

ŽK: 90. L. Hrbáček - 38. M. Procházka .
Hráči zápasu: P. Špaček - J. Vlček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Štork
Tip experta: výhra hostů

Na chlístovském hřišti se nehraje lehce, ale hosté by měli po zpackaném začátku ukázat zkušenosti z 1.A třídy a porazit domácí mužstvo.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích