Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma nadělovaly


13

Fotbalisté Koněšína ani ve svém čtvrtém zápase nedokázali bodovat, když prohráli na půdě Hartvíkovic vysoko 7:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili bůra

Během hartvíkovického pouťového víkendu se odehrálo derby s Koněšínem. Zápas se hrál za velmi teplého počasí. Domácí tým nastoupil velmi namotivovaný a chtěl odčinit nezdary z předchozích utkání. Hned od začátku dokázal zatlačit hosty do hluboké defenzivy a v 7. minutě dokázal Urbánek otevřít skóre - 1:0. V 19. minutě měli hosté slibný útok, avšak zakončující hráč si posledním dotekem balón ukopl. Míč zachytil gólman Chalupa, rychle rozehrál na Jakuba Sýkoru, který po parádním slalomu zvýšil na 2:0. Hartvíkovičtí dokázali vysoko napadat a byli za to odměňováni. Do poločasu se trefil ještě jednou Jakub Sýkora, David Kopuletý a Horký. Poločasový výsledek tak jasně vyznělo pro domácí tým a skóre 5:0 vlastně rozhodlo o osudu utkání a domácí celek tak byl nesmírně blízko k první podzimní výhře. 

Zápas se už jen v klidu dohrával

Druhý poločas už domácí polevili a  nedokázali si vytvářet tolik šancí. Šestý gól tak padl po rohové kopu, když si Jakub Sýkora našel na přední tyči míč a zvýšil tak na 6:0. Čestného úspěchu se dočkali i hosté. V 77. minutě se prosadil Zahradníček, který tak snižoval na 6:1.Jeho střela nejprve trefila břevno a těsně přešla brankovou čáru. Definitivní podobu skóre dal opět Jakub Sýkora. Hosté nedokázali zareagovat na rychle vhozený aut a Sýkora, tak mohl postupovat sám na brankáře, kterému pak nedal šanci a upravil skóre na jednoznačný ho 7:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Domácí tým nastoupil velmi namotivovaný a chtěl odčinit nezdary z předchozích utkání. Hned od začátku dokázal zatlačit hosty do hluboké defenzivy a jasně zvítězil.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: V pouťovém zápase nás harťál přehrál ve všech směrech.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (84. T. Řezanina [-] ) , D. Kopuletý [-] , T. Urbánek [-] (72. J. Melkes [-] ) , D. Horký [-] (62. P. Vlk [-] ) , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] , P. Křivánek [-] , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Netrda [-] , O. Šibůrek [-] (57. T. Konečný [-] ) , D. Pokorný [-] (82. M. Loukota [-] ) , D. Dvořák [-] (46. J. Hricák [-] ) , Š. Dvořák [-] , R. Badura [-] , J. Pospíšil [-] (74. P. Seifer [-] ) , P. Zahradníček [-] , O. Dvořák [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 45. D. Horký - 79. P. Seifer .
Hráči zápasu: J. Sýkora , D. Kopuletý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SVOBODA Marek, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Štork
Tip experta: remíza

Jde o utkání posledních dvou týmů tabulky s podobným skóre. Oba celky budou brát po bodu.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích