Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy porazily doma Hartvíkovice


13

Výčapy  porazily na svém hřišti Hartvíkovice po výhře 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Výčapy přivítaly na svém hřišti Hartvíkovice a měl to být souboj týmů, které by se měly pohybovat v horní části tabulky. V minulé sezoně byl zápas mezi těmito soupeři vyrovnaný, což dokazovalo i poslední měření sil na půdě Výčapů, které skončilo těsnou výhrou Výčapů v poměru 3 :2. Zápas se hrál za velmi teplého letního počasí. Domácí začali velmi aktivně a několikrát se dostali na dostřel branky hostů, kterou hájil Petr Chalupa. V 17. minutě ale kapituloval po střele Libora Kašpárka - 1:0. Domácí pokračovali v náporu a další branka nenechala na sebe dlouho čekat. A opět se prosadil Libor Kašpárek, a to v 31. minutě kdy zvyšoval již na 2:0. Jenže domácí nadějné vedení do konce poločasu neudrželi, když ve 45. minutě vykřesal nadějný výsledek pro hosty Patrik Křivánek - 2:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli ale domácí nechtěli připustit žádné drama a tak chtěli brzy rozhodnout, což se jim nakonec opravdu podařilo. Nejprve přišla 55. minuta a ke slovu se přihlásil domácí Tomáš Matoušek - 3:1. Domácí celek se tak mohl uklidnit, poněvadž si dokázal v dobýt znovu dvougólové vedení. A v 60.  minutě bylo ještě lépe a vlastně i rozhodnuto o vítězi utkání, protože se o další branku domácích postaral Milan Semerád - 4:1. Ve zbytku utkání se již mohlo dohrávat v poklidu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Moczar Marek, trenér: Utkání nadprůměrné kvality rozhodli svou produktivitou domácí. Bohužel jsme jim po vlastních chybách nabídli šance a oni bez zaváhání proměňovali.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] (76. R. Nikrmajer [-] ) , J. Pecka [-] , L. Kašpárek [-] (69. F. Rymeš [-] ) , D. Matoušek [-] (86. D. Zmeškal [-] ) , M. Semerád [-] , R. Kafka [-] , R. Macek [-] (46. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] (65. M. Kafka [-] ) , T. Urbánek [-] , D. Horký [-] , M. Záviška [-] (80. J. Melkes [-] ) , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] , P. Křivánek [-] , M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] (76. P. Vlk [-] )

ŽK: 57. T. Matoušek , 59. M. Semerád - 28. M. Záviška .
Hráči zápasu: J. Pecka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - BRABEC Aleš, KUCHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru Výčapy. Ale bude to o gól.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích