Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zaskočily Vladislav, která vyrovnala až v nastavení


Branky


13

Myslibořice se na svém hřišti vytáhly na Vladislav a sahaly po výhře, o kterou přišli v nastavení 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Myslibořice přivítali na svém hřišti zatím stoprocentní tým Vladislavi. Již od začátku byla znát kvalita a sehranost hostujícího mužstva. První příležitost se zrodila po drobné chybě domácího gólmana, který po malé domu podcenil rychlost napadajícího útočníka Vladislavi, kterého svým odkopem trefil a odražený míč skončil jen těsně vedle levé tyče. Další šance se zrodila po kombinační akci hostujícího celku, kdy po kombinaci ve středu hřiště přišla kolmice na levou stranu, kde se zjevil krajní záložník a postupoval sám na domácího gólmana. Gólu zabránil na poslední chvílí skluzem vracející se obránce. Po té so osmělili i domácí, kteří hrozili hlavně z rohů a dlouhých autů. Varování pro Vladislav přišlo po rohu, kdy hlavičkoval těsně nad Lukáš Svoboda. Vladislav dál tlačila a byla silnější v kombinaci, domácí sekundovali dobře organizovanou odranou a bojovností. V 39 minutě se měnilo skóre, kdy si na dlouhý aut naběhl domácí Josef Matoušek a hlavou otevřel skóre utkání. Pro hosty mohlo být ještě hůř, když z dalšího dlouhého autu a následné skrumáže nastřelili domácí dvakrát břevno hostující branky. Konec prvního poločasu byl ve znamení velkého snahy hostujícího týmu o srovnání stavu.

Hosté alespoň vyrovnali

Jak první poločas skončil tak pokračoval i druhý poločas. Vladislav kontrolovala hru a snažila se dobít domácí branku. Měla sice uzemní převahu a držení míče, ale žádnou stoprocentní šanci si nevytvořila. Postupem času se začala projevovat únava na domácím celku, ale i nervozita na hostující straně. Pojistku na noze měl domácí kapitán Michal Šoustal, kdy po krásné křídelní akci Mirka Ludvíka, netrefil dlouhou nohou odkrytou hostující branku. A tak přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Po kombinaci ve středu hřiště si do přetížené obrany naběhl hostující Ondřej Krátký a nekompromisně prostřelil domácího gólmana. Následovala pasáž utkání, která by se dala nazvat ONE MENN SCHOW jednoho muže. Byl to domácí Pavel Vejvoda, který se nejprve v 81 minutě krásně uvolnil přes tři hostující obránce a znovu dostal Myslibořice do vedení. Po té přišla první penalta pro hosty, kdy ve snaze odkopnou míč, zasáhl Vejvoda nohy hostujícího hráče a pískala se penalta. Tu ještě bravurně zlikvidoval domácí brankář Ošmera. Další zlomový okamžik nastal v nastaveném čase, kdy po rohu hostů a následné skrumáži zahrál rukou opět Vejvoda. Následovalo vyloučení a další pokutový kop. Ten již s přehledem proměnil Ondřej Krátký a srovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Věděli jsme, že k nám přijede kvalitní tým a nechtěli jsme dopustit další případný debakl na domácím hřišti, chtěli jsme navázat na dobrý výkon z Blatnice. To se nám myslím povedlo. Soupeř byl sice herně lepší, ale kluci makali naplno a nechali na hřišti vše. Remíza je určitě spravedlivá, i když srovnání v nastaveném čase a ještě z penalty vždycky zamrzí.

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: S průběhem utkaní nakonec bod bereme. Sice jsme neproměnili penaltu, domaci ovšem nastřelili dvě břevna a měli i další šance. My jsme taky nastřelili tyč a šance taky neproměnili tudíž máme bod.



Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - L. Macháček [-] , L. Svoboda [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Ludvík [-] (90. J. Nevoral [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] (70. V. Čapoun [-] ) , D. Šabatka [-] (32. R. Trpišovský [-] ) - O. Dufek [-] (90. D. Šoustal [-] ) , F. Hvězda [-] -

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] - F. Macek [-] (88. M. Tůma [-] ) , P. Vyletěl [-] , D. Veleba [-] (76. P. Ciprys [-] ) , M. Nevoral [-] , J. Hrůza [-] (38. P. Petz [-] ) - O. Krátký [-]

ŽK: 76. V. Čapoun , 88. L. Svoboda . ČK: 90. P. Vejvoda .
Hráči zápasu: J. Matoušek - O. Krátký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - PALÁT Milan (N), MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra hostů

Vladislav je moc těžký tým a s nováčkem z Myslibořic nebude mít problém. Takže výhra Vladislavy

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů