2:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín nestačil ani na Náměšť B


Branky


67. Š. Dvořák , 81. M. Netrda - 32. S. Sedlák , 54. M. Sobotka (p.) , 60. S. Sedlák , 63. M. Lokaj , 85. F. Tomek
12

Koněšínští fanoušci se ani ve druhém domácím zápase nedočkali výhry, když  jejich tým podlehl Náměšti B 2:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Koněšín nezachytil úplně začátek utkání a hned ve druhé minutě se před domácím brankářem Hůlkou zjevil Tomek, ten ale zblízka recept nenašel a míč zůstal pod tělem brankáře. Po čtvrt hodině hry, odehrávající se převážně na polovině domácích, měl další vyloženou šanci hostí na svých kopačkách Sobotka, tentokrát zachránila branková konstrukce. Pak se konečně osmělili i domácí, po centru z pravé strany se míč na malém vápně snesl k překvapenému Ševčíkovi, překvapení ovšem bylo větší než snaha jej uklidit. Po necelé půl hodině opět čaroval domácí gólman Hůlka, který nadvakrát zlikvidoval tisíciprocentní šanci hostů i s dorážkou. Udržet čisté konto mu ale nebylo souzeno. Ve 32´minutě ztratili domácí na své polovině míč a byl k vidění další z rychlých protiútoků Náměště. Pronikající Tomek byl sice faulován, ale v ponechané výhodě se k míči dostal nepřehlédnutelný Sedlák, který střelou pod tělem Hůlky konečně otevřel skóre.

Hosté ještě skóre navýšili

 

  Druhá půle se převážně nesla v duchu té první – hosté měli jasně navrch a dokázali toho využít i brankově. V rozmezí deseti minut nastříleli další tři branky a bylo prakticky po pouťovém zápase. Nejprve se z penalty nemýlil Sobotka, poté z trestného kopu za hranicí velkého vápna znovu Sedlák, aby pak kapitán Lokaj předvedl nebojácný průnik skrz koněšínskou defenzívu a přidal tak krásnou čtvrtou branku. To už si pak hosté mohli dovolit polevit a Koněšín tak dostal šanci prosadit se taky gólově. Premiérovou trefu sezóny si pro svůj tým připsal Š.Dvořák a deset minut před koncem po pěkné akci také překvapivou střelou Netrda. Konečnou podobu výsledku dal pět minut před koncem rychlík Tomek, který v sólo průniku po několika odrazech dostal míč za záda koněšínského brankáře.     



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Pouťový zápas se nám nepovedl podle našich představ. Dostali jsme lekci z produktivity a na první body si ještě budeme muset počkat.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Netrda [-] , D. Pokorný [-] , D. Dvořák [-] , Š. Dvořák [-] , M. Ševčík [-] (56. M. Janda [-] ) , R. Badura [-] (62. M. Králík [-] ) , J. Pospíšil [-] (81. M. Betka [-] ) , P. Zahradníček [-] , O. Dvořák [-] , M. Pokorný [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] , V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] , J. Musil [-] (46. J. Mucha [-] ) , F. Tomek [-] , M. Preisner [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] , P. Kopuletý [-] (71. P. Blažek [-] ) , M. Veselý [-]

Hráči zápasu: S. Sedlák .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra hostů

Koněšín znám jen když jsme ještě hráli trojku a toho se hodně určitě změnilo, takže si troufám jen říct, že Náměšť o gól vyhraje.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů