Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 15:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec doma přehrál Chlístov


Branky


12

Fotbalisté Studence dokázali na svém hřišti porazit Chlístov a připsali si první výhru v soutěži 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Pro domácí byl začátek utkání šokem. Hosté byli běhaví a hlavně si vypracovávali šance. Za prvních deset minut měli čtyři šance a Woltner nastřelil dokonce tyč. Říká se ale , nedáš dostaneš. V 11. minutě první šance domácích. Strnad z levé strany nacentroval do velkého vápna, Karel Mrňa  se do centru položil a nádherným volejem otevřel skóre - 1:0. Pouhé dvě minuty na to opět Strnad centroval do šestnáctky. Tentokrát z pravé strany. Nejedlý byl na správném místě - 2:0. Poté se hra vyrovnala.Ale jen krátce. Ve 28. minutě střelecký pokus Kuchaříka vyrazil Pokorný v bráně domácích. V 33. minutě hostující Pokorný v útoku nechal vyniknout Pokorného v bráně.34' Pokorný netrefil bránu ve vyložené šanci. Ve 37. minutě z levé strany šel Špaček sám na bránu. Pokorný v bráně zachránil situaci a střelu vyrazil.Ve 41. minutě domácí opět trestali. Po ose Mrňa - Nejedlý se míč dostal k Rouskovi, ten byl sám před bránou, udělal dlouhou kličku i brankáři Krulovi a do prázdné brány - 3:0. 45. minuta střelecké pokusy Kuchaříka a Špačka bránu netrefili.

Domácí si výhru pohlídali

Hosté začali druhou půli opět tlakem. Ve 47. minutě po zahrání rohu Hrbáček se štěstím snížil na 3:1. V 52. minutě Woltnerova bomba skončila těsně nad bránou. V 60. minutě pěkný centr Kučerňáka do šance Rouskovi. Ten ji neproměnil, vyražený míč se dostal Dufkovi, který ze šesti metrů málem protrhl síť v bráně hostů - 4:1.  V 72. minutě hostující - Hrbáček udělal při útočení slalom mezi hráči a uvolnil Hrušku - bez problému snížil na 4:2. V 83. minutě Strnad poslal centr z pravé strany Mrňovi . Ten se objevil sám na puntíku, vybíhajícímu Krulovi udělal kličku a do prázdné dal na konečných 5:2. Ještě v závěru utkání nevyšlo báčko domácím.  Strnad J - Rousek . Mrňa K. střelu Krula vyrazil. 



Ohlasy k zápasu


Pro domácí byl začátek utkání šokem. Hosté byli běhaví a hlavně si vypracovávali šance. Postupem času se hra domácích zlepšila a výhra byla na světě.
SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Tento zápas jsme si tedy prohráli sami, zejména na základě neproměnění velkého množství vyložených brankových příležitostí a fatálních chyb v obraně. Pokud hrajeme na soupeřově hřišti, za poločas si vypracujeme nejméně deset brankových příležitostí a soupeř pouze tři pološance, tak nesmíme 3:0 prohrávat, ale výsledek by měl být přinejmenším opačný. Doufám, že jsme si takto smolný zápas již vybrali, a že se nebude již v této sezóně opakovat. Domácí prostě vytěžili z minima maximum.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , R. Turoň [-] (25. F. Komárek [-] ) , P. Rousek [-] (85. R. Kryštof [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] (89. D. Rousek [-] ) , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] , M. Chalupa [-] (54. M. Dufek [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - F. Wortner [-] , J. Uhlíř [-] (65. D. Brestovský [-] ) , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] - T. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , K. Kocmánek [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] -

ŽK: 77. J. Strnad - 37. J. Pokorný , 77. M. Svoboda , 88. L. Hrbáček . ČK: 90. J. Pokorný .
Hráči zápasu: T. Nejedlý , K. Mrňa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SVOBODA Marek, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: remíza

Myslím si, že tenhle zápas dopadne remízou, protože Chlístov je bojovný tým, ale na zkušenosti studence to bude stačit na remízu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů