2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma musely proti Hornímu Újezdu


Branky


58. M. Sýkora , 82. M. Kafka - 11. T. Kalina , 54. J. Sirota
11

Fotbalisté Hartvíkovic museli dotahovat dvougólovou ztrátu a nakonec vyvalčili proti Hornímu Újezdu alespoň bod 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

První utkání hartvíkovického celku na domácí půdě začal domácí tým náporem. Hartvíkovice měly několik náznaků šancí, avšak první gól padl na druhé straně. Po standardní situaci domácí odvrátili míč mimo vápno, odkud ho hráči Újezda dokázali vrátit rychle zpět a na hraně ofsajdu se nejrychleji zorientoval Kalina. Míč zpracoval a z bezprostřední blízkosti otevřel skóre. Od té doby se hosté zatáhli do hlubokého bloku a bránili se nájezdům domácích. Hartvíkovičtí pak zahazovali šanci za šancí. Milan Sýkora nedokázal proměnit pokutový kop. Horký z malého vápna nastřelil gólmana a David Kopuletý z podobné vzdálenosti hlavou těsně přestřelil. 

Domácí dokázali vyrovnat

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako končil poločas první. Hartvíkovice útočili do zatažené obrany, ale nebyli schopni míč dotlačit do brány. Jak na to jim ukázal v 54. minutě hostující Sirota. Rozehrál přímý kop zhruba z 40. metrů přímo na bránu a po fatální chybě domácího brankaře to bylo 0:2. Pro domácí to byla neuvěřitelná lekce z produktivity. Hosté dvakrát vystřelili na bránu a vedli dvougólovým rozdílem. V 58. minutě se ale podařilo prosadit se i domácím. Milan Sýkora odčinil neproměněný pokutový kop a po pěkném sólu dokázal snížit. Chvíli poté se předvedl hostující brankář Hradecký, který dokázal vyrazit střelu Davida Outulného, která se snášel do pravé šibenice. Finální podobu skóre dal v 82. minutě Martin Outulný, který dokázal z úhlu trefit mezeru mezi nohama hostujícího brankáře. Do konce utkání pokračoval tlak hartvíkovických, avšak k ničemu už nevedl.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Hartvíkovice měly několik náznaků šancí, avšak první gól padl na druhé straně. Hosté dvakrát vystřelili na bránu a vedli dvougólovým rozdílem. Hartvíkovice pak dokázaly vyrovnat. Do konce utkání pokračoval tlak hartvíkovických, avšak k ničemu už nevedl.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
J. Kazatel [-] - M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Záviška [-] , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] (80. R. Sýkora [-] ) , P. Křivánek [-] , M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , T. Urbánek [-] (70. J. Melkes [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] , T. Kalina [-] (63. M. Čermák [-] ) , T. Vávra [-] , D. Špaček [-] (90. P. Špaček [-] ) , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] , O. Uličný [-] (35. R. Palík [-] ) , M. Ošmera [-] , J. Jonáš [-] , V. Štaffa [-]

Hráči zápasu: M. Sýkora - J. Sirota .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAŇKA Josef - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Borci z harťálu budou chtít napravit výprask z minulého kola a věřím, že si doma nechají všechny body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích