M. Sosnar 87. (p.)
1:6
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vyfasoaly debakl proti Rokytnici


Branky


87. M. Sosnar (p.) - 52. E. Pokorný , 54. M. Štork , 60. R. Ferkl (p.) , 68. J. Veleba , 70. E. Pokorný , 75. J. Veleba
10

V prvním domácím zápase si Nové Syrovice připsaly těžkou porážku od Rokytnice v poměru 1:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Začátek utkání začali aktivněji domácí hráči, dobře se pohybovali, šikovně kombinovali,dostali soupeře pod tlak a vytvořili si i několik dobrých příležitostí. Nejprve ohrožovali soupeře dobře zahranými rohovými kopy,  v 10. minutě se po pěkné kombinaci řítil sám na hostujícího brankáře Hobzu Sosnar, jeho zakončení však skončilo pouze na tyči, ve 12. minutě šel sám na Hobzu Železný, ale pouze nastřelil hostujícího brankáře. Ve 14.minutě se poprvé osmělili hosté , Vahila po špatném rozebrání hráčů po standardce na půli hřiště postupoval sám na domácího brankáře Marka Nováka,ale jeho lob skončil nad bránou. Domácí nadále určovali tempo utkání, slibné střely Železného a Dubského skončily těsně nad Hobzovou svatyní. Od 25. minuty se hra vyrovnala a Rokytnice začala vystrkovat růžky. Nejprve vychytal Novák v 26. minutě utkání Vahilu a nedlouho poté nastřelil Veleba tyč. Ve 42. minutě šel Sosnar sám na brankáře, Hobza míč vyrazil do boku, Sosnar si míč  doběhl , nacentroval  na úplně volného Svobodu, který hlavou minul zcela odkrytou branku. Těsně před pauzou domácí vstřelili gól, když Sosnar přiťukl hlavou na osamoceného Houserka , ale ten si bohužel pro domácí nepohlídal ofsajdové postavení. 

Hosté se po pauze rozstříleli

Druhá půle začala opět mírným tlakem domácích, ale v 52.minutě nastal v utkání zvrat a přišel totální kolaps domácího celku. Domácí útočník Sosnar šel znovu sám na brankáře Hobzu, ten míč vyrazil a z následného rychlého protiútoku skóroval hostující Pokorný 0:1 . V 54. minutě se na půli hřiště nedomluvili Dubský s Janouškem, šli oba do hlavičkového souboje s útočníkem soupeře,srazili se a vytvořili prostor pro soupeře, který na rozdíl od domácích šancí nepohrdl a Štorkem skóroval  - 0:2. V 59. minutě špatně pod tlakem hostujícího útočníka odehrál míč Filipský, Železný nešťastně hasil nastalou situaci a fauloval v pokutovém území, obdržel druhou žlutou a v zápětí červenou kartu. Hostující Ferkl pokutový kop s přehledem proměnil. Domácí nepochopitelně odpadli, utkání  "zabalili" a Rokytnice pohodlně dokráčela k vysokému vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prígl Jan, trenér: Jsem na přístup mužstva hodně naštvaný. Prohrát se může, ale na hřišti musím něco odevzdat, poctivě odmakat a ne jít si jenom zahrát fotbal a když se zrovna nedaří zabalit to a úplně se na to vykašlat . Fotbalově na to máme, ale musíme chtít hrát a hlavně bojovat i když to zrovna nejde. Musíme úplně změnit přístup,není možné aby jsme z různých důvodu nebyli schopni postavit tým. Ano jsou tady zranění, práce, osobní život atd.,ale když hrajeme se Sigi týmem, hráči jsou schopni na fotbal přijít,zařídit si to a nastoupíme do hry s 22 hráči a další dva jsou mezi diváky. K dnešnímu domácímu utkání nastupoupíme s druhým gólmanem v útoku a s úplně prázdnou lavičkou, náhradníci dorazí 20 minut po zahájení zápasu. Pokud zásadně nezměníme přístup, jsme na cestě do záhuby.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: V první půlce se hrál vyrovnaný zápas, chvílemi měli domácí navrch, ale podržel nás gólman Lukačka. Ve druhém poločase jsme během chvilky vstřelili dvě branky a bylo rozhodnuto. Všichni hráči podali výborný týmový výkon, myslím si, že naši fanoušci mohli být spokojeni.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - P. Novák [-] (46. L. Kouřil [-] ) , M. Sosnar [-] , M. Svoboda [-] , J. Houserek [-] (78. J. Weidenthaler [-] ) , J. Železný [-] , L. Vítek [-] , R. Janoušek [-] , J. Dubský [-] , M. Procházka [-] , K. Filipský [-] (90. V. Štěpanovský [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Veleba [-] (80. T. Barák [-] ) , L. Hakl [-] (46. E. Pokorný [-] ) , J. Herbrych [-] , M. Štork [-] (90. P. Svoboda [-] ) , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] (68. J. Železník [-] ) , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 37. J. Železný , 62. M. Sosnar . ČK: 59. J. Železný .
Hráči zápasu: L. Hobza , J. Veleba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Marek, FRANC Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Syrovice ztratili nečekaně minulé kolo se Studencem. To budou chtít napravit, využijí zkušenosti z vyšších soutěží a domácího prostředí a doma si nechají všechny body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza