0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy vybojovaly v Náměšti B jasnou výhru


Branky


10

Výčapy si ve venkovním zápase na půdě rezervy Náměště připsaly výhru 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Do Náměště B přijely Výčapy a byl to souboj dvou týmů, které v minulé sezóně hrály v klidném středu tabulky a rády by i v této nadcházející sezóně měli podobné výsledky. V minulém ročníku zvítězila Náměšt B na svém hřišti 3:1. Za příjemného letnního fotbalového počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Václav Bednář tak i hostující brankář  žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Aktivnější směrem dopředu ale byli přeci jenom více hosté z Výčapů, kteří nakonec jako první šli ve 30. minutě do vedení zásluhou Tomáše Matouška - 0:1. Domácí tým chtěl určitě brzy vyrovnat, ale do konce poločasu se jim to již nepodařilo, a tak odcházeli do šaten mnohem spokojenější hosté, ikdyž zápas nebyl zdaleka rozhodnut. 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půli pokračovala domácí snaha o vyrovnání, ale Náměšť vždy narazila na pozornou obranu hostí. Postupem času, kdy se blížil konec zápasu vznikaly v domácí obraně okénka, které začali trestat střídající hráči Výčapů. O výhře hostů tak rozhodla 87. minuta, kdy se trefil první hostující žolík Taras Kučera - 0:2. Vítěznou tečku za zápasem pak udělal v 89. minutě Richard Zmeškal - 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Preisner Martin, hráč: Hned od úvodu zápasu byli hosté lepším týmem. My jsme museli opět hodně pozměnit sestavu oproti úvodním kolu. Hosté měli lepší pohyb a my jsme v první půli nebyli schopni udržet balón na svých kopačkách. V druhé půli jsme se výrazně zlepšili, ale chyběla nám finální fáze. Bohužel vyrovnat se nám nepodařilo a v samotném závěru zápasu jsme dvakrát inkasovali.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - F. Tomek [-] , V. Kopuletý [-] (84. D. Šťáva [-] ) , S. Sedlák [-] , M. Křivánek [-] (46. J. Franěk [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Matoušek [-] , Z. Sobotka [-] (67. [-] ) , M. Preisner [-] , L. Vrba [-] , M. Veselý [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - T. Matoušek [-] (62. R. Macek [-] ) , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-] , M. Semerád [-] (82. R. Zmeškal [-] ) , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] (59. T. Kuchera [-] ) , D. Matoušek [-] (87. ) , T. Pecka [-]

ŽK: 38. Z. Sobotka , 53. V. Kopuletý , 67. L. Vrba - 11. D. Matoušek , 44. J. Pecka , 45. L. Jeleček , 70. V. Nikrmajer , 71. T. Pecka .
Hráči zápasu: J. Pecka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBA Michal - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Výčapy mají mladý, kvalitní a technicky založený tým a nad béčkem Náměště zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích