3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 14:00

26.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora B na závěr přetlačila Dublovice B


Branky


28. L. Hůla , 57. J. Holan , 70. V. Čanda - 37. M. Demen , 85. M. Dudek
0

Krásné počasí, super atmosféra a krásný fotbal na závěr sezóny, tak by se stručně dalo popsat utkání mezi rezervami Krásné Hory a Dublovic. Body za vítězství 3:2 nakonec po dramatickém průběhu urvala domácí Krásná Hora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné utkání na závěr mohli sledovat diváci v Krásné Hoře, počasí se vyvedlo, hrál se krásný útočný fotbal. Aktivněji do zápasu vstoupil hostující celek. Hned po dvou minutách vyzkoušel pozornost gólmana, střelou po na krátko rozehraném rohu, Burian. Další zákrok musel brankář předvést po pěti minutách proti Demenovi. Další šance přišla z příšla po faulu na Janouška, z přímého kopu střílel David Šebek, ale branku netrefil. O něco přsněji mířil v 15. minutě Demen, jehož hlavička, ale orazítkovala pouze brankovou konstrukci.  Dublovice v úvodu držely míč a Krásná Hora si ho v první čtvrthodině moc neužila nedokázala si ho získat na delší čas.  

 

K první vážnější šanci se Krásná Hora dostala v 18. minutě, Josef Čihák se ocitl sám za obranou, jenže míč se mu zamotal pod nohama a než si ho stačil srovnat, byl o něj obrán. V další šanci byl Lukáš Hůla, ten se prosmýkl po levé straně a dostal se až ke střele, tu ale zlikvidoval pohotovým zákrokem nohou brankář Zdeněk Míka. Poté, protože se hrálo ve velkém vedru, rozhodčí nařídil krátkou občerstvovací pauzu. Ta zřejmě prospěla Lukáši Hůlovi, který opět utekl po levé straně a tentokrát už se střelou po zemi nemýlil a poslal domácí do vedení. Hosté sice signalizovali ofsajd, rozhodčí však nic takového neviděl a gól uznal. Srovnání přišlo v 37. minutě z kopačky Demena, který po chybě obrany zůstal sám před brankou a prostřelil domácího gólmana. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Do druhé půle nastoupil víc jak z poloviny prostřídaný domácí tým. Druhou půli začal podstatně aktivněji, než tu první. Za aktivitu byl domácí celek odměněn v 57. minutě, do vápna zavedl míč Lukáš Hůla, poslal zpětnou přihrávku na Jana Holana a ten přízemní střelou vrátil vedení domácím. Na druhé straně měl šanci skórovat opět Demen, zleva, z těžkého úhlu vyslal střelu na kterou domácí brankář pohotově zareagoval a vyrazil na  roh.

 

V 57. minutě vystřídal dublovický Procházka za Matuchu a byl to právě střídající Matucha, jenž v 70. minutě chyboval a v podstatě daroval branku soupeři. Do úniku poslal Václava Čandu a ten si už proti bezmocnému brankáři poradil. V 74. minutě se zranil dublovický Michal Dudek a protože už na lavičce nebyl nikdo, kdo by ho nahradil, dohrávaly Dublovice  o jednoho muže oslabené. V šanci se poté opět objevil Lukáš Hůla, opět z levé strany zavezl míč, přihrál do středu na Janderu, ten se otočil kolem obránce a proti noze nahrál Kropíkovi, který vypálil. Jeho střelu perfektně zlikvidoval brankář Míka. V závěru přišlo ještě snížení z kopačky Miroslava Dudka, ten na levé straně dostal míč za obranu a pohotově vypálil k pravé tyči. O minutu později se ocitl úplně ve stejné situaci znovu, ale tentokrát si jeho střelu brankář pohlídal. Z vítězství 3:2 se tak radoval domácí tým.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora B
Jiří Zelenka(vedoucí, TJ Krásná Hora): „Krásné utkání na závěr sezóny, počasí se povedlo, přišla se podívat spousta diváků a výkon mužstva byl taky výborný.“

TJ Sokol Dublovice B
Luboš Bém(trenér, Sokol Dublovice): „Ocenil bych výkon brankáře Míky, pro kterého to byl poslední zápas v kariéře. Hrál se krásný fotbal se spoustou šancí, pivo tu mají taky dobré, jenom rozhodčí nám mohl v závěru ještě písknout penaltu, remíza by zápasu slušela. “



Sestavy


TJ Krásná Hora B
J. Čanda [-] - M. Holan [-] (46. J. Holan [-] ) , P. Hrubý [-] (46. V. Čanda [-] ) , B. Procházka [-] (46. J. Kabát [-] ) , L. Čihák [-] - A. Kropík [-] , M. Koudelka [-] , J. Čihák [-] (46. J. Hůla [-] ) , R. Beneš [-] (46. M. Jandera [-] ) - L. Hůla [-] , V. Křížek [-] (46. O. Sirotek [-] )

TJ Sokol Dublovice B
Z. Míka [-] - R. Janoušek [-] , J. Dvořák [-] , M. Procházka [-] (57. Z. Matucha [-] ) , S. Míka [-] (46. L. Kolář [-] ) - D. Šebek [-] , A. Burian [-] , M. Dudek [-] , J. Nejedlý [-] - M. Dudek [-] , M. Demen [-]

Hráči zápasu: L. Hůla - Z. Míka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.