2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumečtí spalovači vybojovali alespoň bod


Branky


0

Hráči Vysokého Chlumce si opět vytvořili v utkání s  Kytínem spoustu příležitostí ke skórování, jak už je ale v poslední době zvykem, tak jich také většinu spálili. S Kytínem už prohrávali o dva góly, Chlumec nakopla až penalta nařízená proti Kytínu a nakonec v závěru ještě domácí vyválčili alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Spalovači“ inkasovali první, nakonec vydřeli bod

Vysoký Chlumec se v posledních kolech neuvěřitelně trápí při zakončení, přestože problém s vytvářením šancí nemá, tak v konečné fázi to skřípe. Nejinak tomu bylo i proti Kytínu. Domácí tým opět začal slibně a na hřišti byl herně lepším týmem. Jenže své vyložené šance opět spálil Mrázek, Baloun i Jakub Kiš a opět tak přišel trest z kopačky soupeře, trefil se Josef Bára. Chlumec reagoval na tento vývoj skóre střídáním už v první půli, ze hřiště odešel Chlasták a nahradil ho Pecholt. Ani toto střídání a změna taktiky však domácím branku v prvním poločase nepřinesla, proto se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

 

Druhá půle začala opět slibně pro domácí, ale jejich snahy trochu zchladil Lojek, který trefil z tresného kopu přesně a poslal Kytín do dvougólového vedení. Chlumec ve snaze korigovat opět sahá ke střídání, na place se objevují Hron a Pešek, kteří nahrazují Havla a Mrázka. Domácí středopolař Laštovička sršel v tomto utkání energií a rozdával svým spoluhráčům přesné přihrávky, bohužel v zakončení to stále skřípalo. Chlumec opět pálí několik tutovek. Gólu se nakonec dočkal, rozhodčí Kříž nařídil za zákrok ve vápně penaltu a s tou si s přehledem poradil Šťovíček. Chlumec byl stále aktivní a hostující gólman Mařík se nenudil a předvedl několik dobrých zákroků. Alespoň bod domácím zařídil v závěru střídající Hron.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš(vedoucí, SK Vysoký Chlumec): Opět je to smutné, chtěli jsme soupeři oplatit porážku z podzimu, jenže náš tým se v poslední době neuvěřitelně trápí v koncovce a zahazuje stoprocentní šance.




Sestavy


SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - J. Laštovička [-] , J. Novotný [-] , R. Šťovíček [-] , S. Havel [-] (65. F. Hron [-] ) - L. Hlaváček [-] , L. Chlasták [-] (31. M. Pecholt [-] ) , J. Kiš [-] , M. Baloun [-] - Š. Kiš [-] , J. Mrázek [-] (65. J. Pešek [-] )

SK Sokol Kytín
Š. Mařík [-] - M. Fára [-] , J. Pičman [-] , J. Malý [-] , T. Lojek [-] - P. Štěpánek [-] , V. Novák [-] , V. Rákosník [-] , R. Hůla [-] - D. Lojek [-] , J. Bára [-]

Hráči zápasu: J. Laštovička - Š. Mařík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.