Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

„Kosovka“ v závěru uhájila tři body


Branky


0

Kňovice přivítali na svém hřišti Kosovu Horu B, zápas to byl vyrovnaný, nabídl penaltu, malou domu i zranění opor. Šťastnějším byl na konci hostující celek, který dokázal odolat i v závěru sílícímu tlak domácích a po výhře 4:3 si tak odváží z Kňovic všechny body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky přišly v úvodu o své opory

První poločas nestačil ještě ani pořádně začít a už se muselo střídat. Ve 3. minutě se zranil hostující Jiří Herma a musel tak přepustit své místo Danielu Šmejkalovi. První čtvrthodinku byla hra vyrovnaná a žádné vyložené šance nebyly k vidění. V 15. minutě po souboji zůstal ležet na zemi domácí tvůrce hry, Lukáš Kozel. Po ošetření za čárou se sice ještě pokusil o návrat na hřiště, ale po chvilce na trávníku bylo jasné, že na pokračování v zápase to nebude. Do hry se tak místo něj šel obránce Radek Křížek. Kňovice museli trochu přeskupit řady a jejich hra nuceným odchodem tvořivého záložníka utrpěla. Využít toho dokázal už ve 20. minutě Daniel Šmejkal, když se dostal z pravé strany k balónu na hranici vápna a obloučkem přes gólmana vstřelil první gól utkání. Největší problémy obraně domácích dělal Jan Burda svými průniky po levé straně, dostával od obránců  až moc prostoru a ve 30. minutě právě po takovém průniku dokázal vstřelit branku, když dostal krásnou nahrávku z pole do volného prostoru na levé straně, namířil si to na branku a podobně jako při prvním gólu Šmejkal, přehodil domácího brankáře.

 

 

Domácím se povedlo snížit o tři minuty později, David Burda se zkusil prosadit individuálně po pravé straně, obešel obránce a přihrál míč do prostoru před brankou, kde si ho dobře zpracoval Sirotek, který nahrál proti noze Vršeckému a ten se přízemní střelou nemýlil. Kosova Hora si však dvoubrankové vedení brzy vzala zpátky. Rozhodčí Malý totiž viděl Šťovíčkův faul ve vápně a nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil kapitán hostujícího celku Josef Kouklík.

Kňovický tlak v závěru vyrovnání nepřinesl

Druhý poločas začalo aktivněji domácí mužstvo, hned v úvodu nastřelil břevno Hanuš. V zajímavé pozici byl po úniku zleva také Bláha, ale míč se mu levačkou nepodařilo usměrnit na branku. A tak první kdo udeřil ve druhé půli byl Lukáš Marhefka, který si zaběhl za obranu, dostal krásnou přihrávku a přehodil vybíhajícího brankáře. Stav utkání byl 1:4 a zdálo se, že o vítězství Kosovy Hory už je rozhodnuto. Jenže domácí celek se nechtěl s prohrou smířit a dokázal ještě utkání zdramatizovat, když se v krátké době dvakrát prosadil Sirotek. V obou případech ukázal výborný výběr místa a při druhé brance mu hodně pomohl obránce soupeře, který se nedohodl s brankářem a poslal domácímu útočníkovi dárek v podobě balónu před prázdnou branku.

 

V první půli se proti brance Kňovic  zahrávala penalta, v té druhé zase odpískal rozhodčí proti domácímu celku malou domů, tuto kritickou situaci domácí přestáli, stejně tak jako následující šance Moudrého a Marhefky, který se opět ocitl za obranou a měl před sebou už jen brankáře. Další branky se však nedočkal, jeho střela letěla vedle.

 

 

Kňovice v závěru stupňovali tlak, hosté několikrát faulovali a dovolili tak domácím rozehrát několik standardních situací ze zajímavých pozic. Žádný další gól už však diváci neviděli. V závěru zkoušel vystřelit z „trestňáku“ z velké dálky Burda, v šanci se na konci objevil také Loch, který prošel do vápna po pravé straně, míč se mu ale až do branky dovézt nepodařilo. Kňovice tak zůstaly v tomto utkání bez bodu, i když v závěru měly několikrát velmi blízko k vyrovnání.  



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Zdeněk Liška(hráč, FC Kňovice): „Kluci se v zápase snažili, sice prohrávali už 1:4, ale nevzdali se a dokázali snížit na 3:4. Vyrovnat se jim už bohužel nepovedlo, i když šance k tomu při závěrečném tlaku měli.“

TJ Sokol Kosova Hora B
Josef Kouklík(kapitán, Kosova Hora): „Soupeř se od minulého zápasu hodně zlepšil, myslím, že by momentálně měl na to hrát vyšší soutěž. Utkání bylo vyrovnané, šance byly na obou stranách, my jsme však svoje šance dokázali využít lépe, než soupeř a také nás hodně podržel náš brankář, který podal skvělý výkon.“



Sestavy


FC Kňovice
J. Čížek [-] - M. Staněk [-] (75. T. Křesina [-] ) , J. Spilka [-] , S. Hanuš [-] (58. P. Spilka [-] ) , P. Šťovíček [-] - R. Mlejnek [-] (46. F. Bláha [-] ) , L. Kozel [-] (15. R. Křížek [-] ) , T. Loch [-] , V. Vršecký [-] - M. Sirotek [-] , D. Burda [-]

TJ Sokol Kosova Hora B
J. Střelák [-] - J. Červinka [-] , J. Tatýrek [-] , L. Kymla [-] , Z. Pilík [-] (46. L. Marhefka [-] ) - M. Rosa [-] , J. Kouklík [-] , O. Sůva [-] , J. Burda [-] - P. Moudrý [-] , J. Herma [-] (3. D. Šmejkal [-] )

ŽK: 62. J. Spilka - 67. J. Kouklík .
Hráči zápasu: T. Loch - J. Burda .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.