4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 10:15

22.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodová výhra Nečíně nad Malou Hrašticí


Branky


0

Nečín B přivítala na svém hřišti Malou Hraštici B a celkem v klidu si s ní poradila, hattrickem se blýskl útočník Převor. Hraštice sice měla snahu, ale na Nečín s mladými rychlými křídly nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečín byla fotbalovější, Hraštici k ničemu velkému nepustila

Oba týmy začaly opatrně a prvních deset minut se nic moc nedělo, hrálo se spíše ve středu hřiště nikdo si žádnou vyloženou šanci nevytvořil. První varování na hraštickou branku vyslal po deseti minutách Vacek, ale jeho střela z voleje branku těsně minula. Ve 13. minutě už bylo v Nečíni veseleji. Dlouhý míč z hloubi pole si zpracoval Převor, hostující brankář se nepohodl s obranou, chtěl vyběhnout, ale v půli cesty si to rozmyslel, Převor toho využil, obloučkem ho přehodil a otevřel gólový účet zápasu. O další tři minuty později mohla Nečín vedení navýšit, jenže Kozohorský střelou z dálky orazítkoval pouze břevno. V 26. minutě šel sám na brankáře domácí útočník Hnida, měl ale až příliš rychlé nohy, zakopl a míč se mu zamotal mezi nohama.

 

Hraštice se do útoku moc nedostávala, měla několik náznaků, hlavně z pravé strany, kde si několikrát potáhl míč po lajně rychlonohý Dvořák, ale jeho centry většinou odvrátila domácí obrana nebo skončily střelou vysoko nad branku. Po půlhodině hry přišla navíc komplikace, zranil s jedenáctkou hrající hraštický Václav Jetel a na jeho místo musel rychle naskočit Tomáš Spilka. Ten mohl chvíli po svém vstupu na hrací plochu pozorovat počínání Převora, který si zleva navedl míč do středu a z hranice šestnáctky nádherně vypálil po zemi k tyči a zvýšil vedení svého týmu na 2:0.

Převor zkompletoval hattrick

Druhá půle začala podobně jako ta první, až zhruba po sedmi minutách se v první šanci ocitl nečínský Hnida, ale tutovou nabídku na zvýšení skóre odmítl, když ze dvou metrů přestřelil. Gól nepadl ani po povedené kombinační akci, jejímiž hlavními aktéry byli Hnida s Převorem. Hraštice poprvé zahrozila v 63. minutě, kdy po pravé straně unikl Dvořák a dostal se až ke střele, kterou však namířil do náručí brankáře Špáty.

 

 Největší Hraštická šance přišla v 67. minutě. Pospíšil dostal balon za obranu a pelášil kupředu na brankáře v tandemu s Křivonoskou, obešel gólmana a měl před sebou prázdnou bránu a ještě možnost přihrát na úplně volného spoluhráče, bohužel si však míč špatně předkopl a skončil s ním za čárou. Když se Pospíšilovi nepovedlo zápas zdramatizovat, tak na řadu přišli opět domácí. Kousek za vápnem napřáhl z voleje Novák a nádherně se o tyč trefil do branky. O další tři minuty později už Nečín vedla 4:0. David Hnida vypíchl míč hraštickému obránci a vytvořil tak situaci při které šli dva hráči Nečíně na jednoho hraštického. Hnida zachoval chladnou hlavu, předložil míč na parťáka Převora a ten zkompletoval svůj hattrick. Hraštice už ke konci nestačila se silami a nezmohla se ani na čestný zásah, domácí si už tento pěkný výsledek podrželi až do konce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malá Hraštice B
Petr Plíva (vedoucí mužstva Malá Hraštice): „Soupeř nás dnes přehrával, mladí útočníci soupeře nám dělali velké problémy. Věkový průměr našeho útoku byl podstatně vyšší a i když se kluci snažili, tak na vstřelení branky to dnes nestačilo i když by si podle mě alespoň jednu zasloužili. “



Sestavy


TJ Sokol Nečín B
I. Špáta [-] - V. Vlček [-] , J. Kozohorský [-] , Z. Vacek [-] , D. Greguš [-] - M. Procházka [-] , A. Vybíral [-] , J. Novák [-] , K. Král [-] - J. Převor [-] , D. Hnida [-]

TJ Sokol Malá Hraštice B
M. Jiráň [-] - R. Sojka [-] , T. Krotil [-] , B. Křivonoska [-] , L. Listík [-] - D. Dvořák [-] , J. Pospíšil [-] , M. Pinc [-] - V. Jetel [-] (30. T. Spilka [-] ) , L. Šusta [-] , J. Listík [-]

ŽK: 77. J. Listík .
Hráči zápasu: J. Převor - D. Dvořák .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.