Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K vítězství nasměroval Kňovice Procházka


Branky


0

Kňovický Procházka gólem krátce po svém příchodu na hřiště ve 46. minutě nasměroval svůj tým k vysoké výhře na hraštickým béčkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnanou partií

Kňovice, které nastoupili do utkání i s uzdraveným obráncem Spilkou, začali zápas aktivně a už v první minutě mohl otevřít gólový účet zápasu útočník Martin Sirotek, který se ocitl před prázdnou brankou hostí. S naskytnutou příležitostí si však neporadil dobře a míč poslal vedle branky. Hosté se k první vážnější situaci dostali v 9. minutě, když po odraženém míči vystřelil zpoza vápna Lukáš Listík, jeho střela však letěla nad branku domácích. Zhruba po čtvrthodině hry dostal míč po lajně mladík Dvořák, pronikl pokutovým územím, ale recept na brankáře Čížka nenašel. To se povedlo až o 2 minuty později Patrikovi Sabonovi, který zblízka překonal domácího strážce branky. V této fázi zápasu byli hosté o něco aktivnějším týmem, ale střely Rákosníka a Sabona už gólovou radostí neskončily. A tak přišla řada na domácí. V 32.minutě Pinkas proběhl s míčem do vápna a v nastalé skrumáži štastně dokopal míč až do brány. Když se poté neujala přízemní střela domácího Davida Burdy, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Změna v záložní řadě přinesla Kňovické zlepšení

V poločase provedl domácí trenér tři změny v sestavě a možná i díky tomu se výkon jeho mužstva ve druhém poločase zlepšil. Především zařazení Procházky se ukázalo být správným tahem. Záložní řada s jeho příchodem ožila a on sám se už krátce po svém příchodu zapsal do statistik nádhernou technickou střelou z hranice vápna, na kterou něměl hostující gólman Sysel nárok. Ve zbývajících minutách už otěže utkání převzali domácí. Krátce po vedoucím gólu měl další šanci Sirotek, ale míč, který vypadl brankáři z rukou do branky nasměrovat nedokázal. Vršeckého přízemní střela ze 64. minuty se také ještě neujala, ale hned o minutu později se dostal k odraženému míči Bartůněk a opět překonal Sysla. To se v závěru povedlo ještě dvakrát Davidu Burdovi, který se od svého jarního příchodu do týmu trefil poprvé v soutěžním utkání.

 



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Miroslav Čermák(Trenér FC Kňovice): „První poločas byl vyrovnaný, v některých momentech nás soupeř možná trochu přehrával, ale v druhém poločase jsme svůj výkon i díky střídání značně zlepšili.“

TJ Sokol Malá Hraštice B
Lukáš Listík(hráč Sokol Malá Hraštice): ,,První poločas byl celkem vyrovnaný, možná jsme byli i o něco lepší, ale v druhé části zápasu soupeř prostřídal několik hráčů a jeho výkon se zlepšil.“



Sestavy


FC Kňovice
J. Čížek [-] - V. Hodík [-] (46. R. Křížek [-] ) , J. Spilka [-] , M. Staněk [-] (75. D. Perníček [-] ) , P. Šťovíček [-] (80. F. Bláha [-] ) - V. Vršecký [-] , L. Kozel [-] , S. Hanuš [-] (46. V. Bartůněk [-] ) , Š. Pinkas [-] (46. M. Procházka [-] ) - D. Burda [-] , M. Sirotek [-] (85. Z. Liška [-] )

TJ Sokol Malá Hraštice B
P. Sysel [-] - M. Pinc [-] , J. Rákosník [-] , R. Sojka [-] , L. Listík [-] - O. Měchura [-] , T. Spilka [-] , P. Plíva [-] (46. M. Jiráň [-] ) , D. Dvořák [-] - J. Listík [-] , P. Sabon [-]

Hráči zápasu: M. Procházka - P. Sabon .
Počet diváků: 10.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.