V souboji o 1.místo uspěl Sulkov


Branky


86. L. Kur
8

V pikantním utkání, v němž se utkal domácí Sulkov a hostující Kožlany šlo o první místo v tabulce. Čekal se vynikající zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Domácí fotbalisté do tohoto utkání nastoupili oslabeni o pět hráčů základní sestavy. I přesto se začátek zápasu Sulkovu povedl, měli častěji balón na svých kopačkách, vytvářeli si brankové příležitosti, ale ani jedna z nich neskončila v síti. Postupem času začali hosté hru vyrovnávat, kožlanský se dostávali i do brankových příležitostí, ale stejně jako u domácích branku nevsítili. V závěru prvního polocasu měli míč na kopačkách častěji hostující Kožlany, ale domácí obrana je k ničemu už nepustila. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Sulkov rozhodl v závěru utkání

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale vice šancí si přece jen vytvořili domácí fotbalisté ze Sulkova. Domácí obrana fungovala prakticky bezchybně a hostující zteč na branku většinou dokázali zabrzdit. Jednou domácí obrana zaspala při rohovém kopu, ale vynikající gólman Pavel Vavrík vytěsnil skvělým zákrokem balón nad břevno. K dalším šancím se dostávali už jen domácí fotbalisté, ale všechny pochytal hostující brankář. Když už to vypadalo, že skončí zápas bez branek přišla v 86.minutě standartní situace pro domácí Sulkov. Eiad Ramadan poslal míč na hlavu Lukáše Kura, který přeloboval brankáře hostí a poslal za velké radosti všech přítomných domácích Sulkov do vedení 1:0. Sulkovští si závěr zápasu pohlídali, získali cenné 3 body a jako nováček soutěže vystřídali svého nynějšího soupeře v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Chtěl bych vyzdvihnout svědomitý a obětavý výkon mužstva, který i přes absenci pěti hráčů základní sestavy zabojoval a odevzdal na hřišti skvělý výkon.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - DUBSKÝ Jiří (N), FIALA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 18:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Vozabule

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Hosté poprvé v sezoně prohrajou, protože tak kvalitní kádr zase nemají. Domácí tipuji na černý koně soutěže a Kožlany určitě porazí.